Într-un interviu mai vechi, Elon Musk a vorbit despre ceea ce numea el „cel mai bun sfat de afaceri”.

„Cred că este foarte important să ai o platformă pentru feedback, unde te gândești constant la ceea ce ai făcut și cum ai putea să o faci mai bine. Cred că acesta este cel mai bun sfat - întotdeauna să te gândești cum ai putea face lucrurile mai bine și să-ți analizezi propriile acțiuni”, spunea Elon Musk.

Asta face parte din etica de muncă a lui Musk și, probabil, ceea ce îl face un lider bun. Regula este valabilă chiar dacă feedback-ul nu este așa cum ai vrea să fie. Totuși, în cadrul unor echipe în care există încredere și o cultură pozitivă a lucrului, feedback-ul negativ și constructiv te va impune să înveți lucruri noi și să iei în considerare alte opțiuni, mai bune.

Feedback-ul este, fără îndoială, parte din procesul de creștere al fiecărui lider. Acesta este modul în care managerii câștigă oamenii de partea lor - fiind deschiși să-și împărtășească planurile de viitor, să comunice lucruri importante cu oamenii lor, să promoveze o cultură transparentă de a oferi și de a primi feedback cel puțin săptămânal.