Alegerea ofertelor de abonament este o treabă dificilă, mai ales că acum există pe piață mai mulți operatori de telefonie mobilă și fiecare vine cu o gamă variată de servicii, pe lângă beneficiile standard, cu minute, SMS și internet. Iată mai jos câteva dintre aceste oferte de abonamente.

Oferte abonamente Orange

Abonamentele Orange Me

Sunt 3 opțiuni de abonamente dintre care poți alege: Orange Me Start 9, Orange Me Start 14 și Orange Me Start 19. Pe lângă minutele și internetul inclus în abonamente, la oricare dintre acestea primești acces la Orange Cloud, ca să îți păstrezi toate fișierele într-un singur loc, asistență specializată din partea unui Orange Expert în orice Orange shop, ai acces la o platformă online de televiziune, dispui de serviciu de asigurare pentru telefon, modem sau tabletă, precum și acces la aplicația Orange Antivirus pentru Android. Găsești aici toate abonamentele Orange Me.

Abonament Orange Pro - oferte pentru antreprenori

Antreprenorii se pot bucura de noi abonamente Orange Pro, care pornesc de la 7 euro/lună, dintre care pot alege varianta potrivită activităţii desfăşurate. Astfel, abonamentele includ beneficii variate, naţionale şi în roaming, iar în plus, pentru abonamentele începând cu 14 euro/lună, clienţii loiali beneficiază de preţuri speciale la telefonul dorit. Vezi aici toate ofertele pentru abonamentele Orange Pro.

Cu abonamentul Orange Net ai internet 4G, în țară și în roaming în Spațiul Economic European (SEE). În plus, primești bonus 50% mai mult trafic de internet dacă alegi un contract pe 12 sau 24 de luni. Pe lângă acestea, în abonamente este inclus Orange TV, cu Go Movie Go Unlimited și acces la canale TV. Vezi aici opțiunile pentru abonamentele Orange Net.

Abonamente Telekom - net 4G și minute naționale nelimitat

Telekom pune la dispoziția clienților abonamentul Mobil 5 și Mobil 6, și ambele pot fi achiziţionate fără perioadă minimă contractuală. Opțiunile de 12 și 16 euro includ - pe lângă minute și SMS-uri - roaming 4G. Aici poți compara beneficiile abonamentelor Telekom.

Telekom pune la dispoziția clienților și pachetul de servicii fixe cu acces la HBO și HBO GO tot anul, ca să te poți bucura de cele mai populare seriale. Consultă aici oferta de servicii fixe.

De asemenea, pentru televiziune interactivă, sunt două tipuri de abonamente la Telekom. Opțiunea de 11 euro pe lună îți dă acces la până la 147 canale, dintre care 49 HD și 97 canale TV online cu aplicaţia Telekom TV sau pe www.telekomtv.ro. Opțiunea de 8 euro vine cu până la 106 canale, dintre care 22 HD, și 72 canale TV online.

Oferte abonamente Vodafone

Abonamentul standard Smart 11 de la Vodafone costă 11 euro pe lună. Pe lângă beneficiile standard de minute, SMS și net 4G, acest abonament mai oferă acces la serviciul Secure Net, unde traficul tău de date este protejat antivirus, antiphising, anti-malware și împotriva website-urilor dăunătoare.Toate beneficiile abonamentului pot fi consultate aici.

Pentru abonamentele RED sunt două opțiuni, de 13 și 16 euro. Ambele abonamente oferă nelimitat Social&Chat, video, music, maps și Email. Poți compara cele două tipuri de abonamente Vodafone aici.