În ultimele săptămâni, versiunea gratuită a Webex, platforma de colaborare a Cisco a fost accesată de tot mai mulți utilizatori, înregistrând o creștere de 7 ori a adopției în țările afectate.

Prin urmare, în ultimele săptămâni, Cisco Webex și-a extins oferta gratuită. Funcționalitățile includ acum întâlniri pentru până la 100 de participanți, precum și posibilitatea de utilizare nelimitată fără restricții de timp. În plus, Cisco oferă clienților non-Webex licențe gratuite timp de 90 de zile. Funcționalitățile extinse sunt furnizate clienților existenți pentru a răspunde nevoilor din ce în ce mai mari ale acestora.

Cisco pune la dispoziție, gratuit, trei tehnologii esențiale de securitate concepute pentru securizarea activității celor care lucrează de la distanță:

  • Cisco AnyConnect Secure Mobility Client permite angajaților să lucreze de la distanță prin VPN, de oriunde, cu dispozitivele mobile proprii.
  • Cisco Umbrella protejează utilizatorii de adrese URL sau site-uri web rău intenționate, indiferent dacă aceștia se află sau nu în rețea.
  • Duo Security permite organizațiilor să verifice identitatea utilizatorilor și încrederea dispozitivului folosit, prin intermediul unei autentificări multi-factor avansate înainte de a avea acces la aplicații și resurse.

Pentru toate cele trei soluții, clienții existenți își pot depăși limita de utilizator pentru a susține o creștere a numărului de angajați la distanță. Clienții noi pot accesa o licență gratuită.