Există numeroase modalități de promovare online, dar acestea necesită bugete substanțiale. Conectarea la directorul online Bizihub este gratuită, dar există totuși posibilitatea apariției unor costuri adiționale pentru cei care doresc funcționalități suplimentare sau promovare prin campanii în secțiunile site-ului.

Beneficiul major pentru proprietarii de afaceri locale, este că au expunere și promovare imediată la mii de clienți online. ”În doar 60 de secunde îți poți crea un microsite în platformă, completând formularul de adăugare firmă. În această perioadă oferim gratuit tuturor afacerilor locale care se vor înscrie un plan de promovare de 90 zile. Planul de promovare include: articole, poze profesioniste, interviuri cu proprietarii și campanii directe în site”, se arată pe site-ul Bizihub.

Directorul Online Bizihub.ro permite utilizatorilor să ofere recenzii și evaluări pentru afacerile locale.

Directorul Online Bizihub.ro permite utilizatorilor să efectueze căutările folosind filtre specifice, cum ar fi: locația, categoria sau serviciile oferite. Acest lucru este foarte util afacerilor locale, deoarece clienții nu știu să caute afacerea sau serviciile de care au nevoie, după numele companiei. ”Dacă adăugați informațiile complete ale afacerii, cresc șansele de a fi găsiți, chiar și de clienții care nu caută în mod express afacerea dumneavoastră”, se mai arată pe site.

Mai multe despre Directorul Online Bizihub aici.


Coronavirus: citește mai multe despre inițiativele luate de companiile private și cele civice în această perioadă: