Webinariile vor avea loc săptămânal, până la finalul lunii aprilie, și abordează teme precum: de la ideation la produs, business model canvas, inivare social, cum construiesc un produs iubit de clienți.

Totodată, după cum ne povestește Előd Balázs-Engelsen, fondatorul Tembo Cafe, o cafenea deschisă la Cluj, destinată părinților, pe lângă temele de afaceri vor fi abordate și subiecte de lifestyle și sănătate. De exemplu, printre temele specifice pentru părinți se numără discuții medicale (dezvoltarea copilului, psihologie), parenting, legal și nutriție. Puteți citi pe larg despre povestea Tembo Cafe și a fondatorilor săi, doi tineri care s-au întors în România după 8 ani petrecuți în Elveția, aici.

Seria de webinarii Connect & Learn, inițiată de Tembo Café și Rubik Hub - powered by Agenția pentru Dezvoltare Regională Nord-Est - continuă cu un nou eveniment pe data de 1 aprilie. Tema acestuia este Branding în perioada de criză și este susținut de Anamaria Popa, graphic designer și specialist social media.

Puteți afla temele următoarelor webinarii din seria Connect & Learn, inițiată de Tembo Cafe și Rubik Hub, precum și datele la care vor avea loc acestea accesând acest link.

Mai multe detalii despre Rubik Hub, primul spațiu dedicat startup-urilor din Piatra Neamț, puteți afla din acest material.