Platforma FamShop a lansat magazinul virtual ca aplicație mobilă, aceasta fiind integrată simultan cu magazine online web, curieri, sisteme de trimitere SMS și ERP-uri.

O aplicație mobilă reprezintă un punct de vânzare separat și aduce o experiență inedită pentru clienții finali care achiziționează prin aplicația mobilă. Principalul avantaj al aplicației este poziția permanentă pe ecranul telefonului, ceea ce oferă sentimentul de apropiere cu comerciantul.

Aplicația mobilă aduce după sine și educarea consumatorilor finali, mulți dintre aceștia interacționând mult mai ușor și mai intuitiv cu modul de plasare al comenzii.

Integrarea între sisteme diferite devine din ce în ce mai complexă atunci când numărul acestora crește și se dorește sincronizare în timp real, lucru ce necesită expertiză, multe ore de research și de dezvoltare.

Pe lângă experiența în automatizare, platforma FamShop vine în ajutorul comercianților cu o soluție, care le poate ingloba propria aplicație mobilă ca magazin online. Dacă vrei să vezi cum ar arăta și funcționa o aplicație mobile realizată prin intermediul FamShop o poți vedea aici.

Platforma FamShop desfășoară în prezent o campanie de conștientizare a importanței automatizării și vine în ajutorul companiilor care se conving că pot face lucrurile mai eficient decât în prezent. Românii au creat un sistem de RPA și lucrează la un mod de interacțiunea vocală cu magazinele numit Shop by Voice.