În ultimii câțiva ani se vorbește tot mai mult despre faptul că roboții ar putea „fura” locurile de muncă ale oamenilor. În același timp, mulți oameni de afaceri susțin introducerea roboților, întrucâ rolul oamenilor într-o lume a roboților va fi redefinit și le va permite primilor să fie mai creativi și să aibă sarcini care îi caracterizează, iar un curs online de Photoshop poate ajuta în acest sens.

În plus, un nou an înseamnă și noi experiențe și competențe, așa că, dacă vrei să te recalifici, să pornești ca freelancer pentru a face bani din fața calculatorului sau pur și simplu să-ți faci singur ilustrațiile pentru social media ca antreprenor, poți începe cu un curs online de Photoshop, pentru editarea pozelor.

Poți cumpăra de pe Udemy cursul Adobe Photoshop CC – Essentials Training Course pentru doar 12 lire sterline, adică aproximativ 60 de lei, aproape de trei ori mai puțin decât prețul inițial.

Acest curs online de Photoshop te va învăța toate elementele de bază pe care trebuie să le știi pentru a începe să lucrezi în programul de editare a fotografiilor. Probabil că nu va fi suficient pentru a primi un job de graphic designer specialist, dar cursul online de Photosho poate fi o bună introducere în domeniul editării pozelor și poate fi util pentru antreprenorii la început de drum care încă nu-și permit să angajeze un profesionist pentru a prelucra sau crea niște ilustrații atractive.

Pentru a începe acest curs nu este necesar să ai cunoștințe sau experiență în Photoshop. În schimb, vei primi 8,5 ore ore de cursuri video pe care le poți accesa oricând ai timp, 64 de resurse care pot fi descărcate, acces complet pe viață, acces pe mobil și TV, dar și un certificat de absolvire a cursului de Photoshop.

Dacă tot e perioada sărbătorilor și suntem încă în febra cadourilor, fă-ți singur un cadou util. Cursul online Adobe Photoshop CC – Essentials Training Course poate fi cumpărat aici.

Foto credit: makidotvn / Deposit photos