Fie că îți dorești să lucrezi în departamentul de IT al unui gigant, fie că doar vrei să faci niște bani în plus în calitate de freelancer, ceea ce te poate ajuta în ambele cazuri este să știi cum să construiești site-uri cu adevărat bune. Pentru asta, ai putea începe de la aceste cursuri online care te ajută să devii web developer.

Pachetul de cursuri Complete Front-End Developer Bundle este o resursă bună pentru a învăța tot ceea ce trebuie să știi despre cum construiești un website de la zero. Partea bună este că acest curs online este acum redus cu 95% și îl găsești la prețul de 41 de dolari.

Cursul online care te ajută să devii web developer are peste 60 de ore de training ținute de dezvoltatori profesioniști, care te ajută să treci prin toate elementele de bază ale dezvoltării web, dar și ale unele mai complexe.

În urma acestui curs de web developer vei avea competențele necesare pentru a construi website-uri atractive în HTML și CSS, vei putea implementa o varietate de elemente grafice pe pagini folosind programul Adobe Illustrator și vei crea interfețe user-friendly și aplicații în JavaScript, pe lângă multe alte lucruri.

Dobândește competențele de care ai nevoie pentru a deveni un web developer de succes cu ajutorul acestui curs online, Complete Front-End Developer Bundle, pentru 41 de dolari.

În cazul în care te-ai convins că munca de web developer ți se potrivește și ești interesat de un job part-time până îți găsești unul permanent sau dacă vrei să faci niște bani în plus ca freelancer, îți recomandăm să te înregistrezi pe BizTool.ro, marketplace-ul de servicii pe care l-am lansat de curând. Aici, te poți lista ca specialist în dezvoltare web și poți ajuta alți antreprenori să-și construiască prezența în online.