Fie că aveți deja un startup sau vă doriți să porniți pe calea antreprenoriatului, dacă vreți să știți cum arată noua generație de startup-uri din București, înscrieți-vă la evenimentul Demo Night, pe 13 iunie, organizat de How to Web și TechHub. Veți avea ocazia să întâlniți fondatori care construiesc produsele tech și digital de mâine.

Fondatorii de startup-uri sunt așteptați să se înscrie în competiția de pitching pentru a obține feedback de la un grup de experți și investitori din industrie și să afle despre toate programele importante din România pentru startup-uri. de lansare a firmelor din România. De asemenea, toate echipele participante vor primi bilete gratuite și un stand la Conferința How to Web 2019. În plus, câștigătorii beneficiază de trecere rapidă în ultima fază de evaluare a competiției Startup Spotlight.

Dacă aceste beneficii nu ți se par suficient de convingătoare să vă înscrieți, să știți că 30% dintre start-up-urile care au făcut pitching în 2018 la evenimentele Demo Nights au fost finanțate până la sfârșitul anului. Patru acceleratoare au acceptat startup-uri în programele lor de creștere, iar peste 8 milioane de euro au fost investiți direct în companii.

Așadar, nu ratați șansa și trimiteți proiectul vostru aici http://bit.ly/dn-13jun-stp până luni, 10 iunie, la prânz.

Invitatul special al serii va fi Vlad Puescu, Content Platform Director la eMAG.

Pentru public, biletele sunt gratuite și vă puteți înregistra aici.