How to Web organizează cu regularitate Demo Nights pentru startup-uri care pot veni să își prezinte ideile în fața juriului. How to Web și ANIS (Asociaţia Patronală a Industriei de Software și Servicii) te invită la următorul eveniment, organizat în parteneriat cu TechHub, la București, pe data de 29 august, care va avea ca temă principală inteligența artificală.

Această ediție se adresează pasionaților de AI și machine learning, startup-iștilor și investitorilor. Organizatorii consideră că este o oportunitate excelentă pentru ca startup-urile să primească feedback de la un grup de experți din industrie și să se conecteze cu alți antreprenori, investitori și profesioniști în inovare.

Invitatul special al seriii va fi Mike Reiner, cofondator al startup-ului City AI și mentor în cadrul Techstars.

Toate startup-urile participante vor primi o invitație dublă pentru a participa la Conferința How to Web, care va avea loc între 19 - 20 noiembrie. La finalul evenimentului de la București vor fi desemnați câștigătorii la cele două categorii, Best Pitch și Best Business, care vor intra în competiția Startup Spotlight a conferinței.

Din juriu vor face parte Cristian Patachia, Head of Innovation & Development în cadrul Orange România, Alexandra Petruș, cofondatoare Bucharest AI, Cătălin Cosoi, Chief Security Strategist la Bitdefender și Alexandra Anghel, cofondatoare MorphL.

Ultima ediție Demo Night a avut loc la Cluj, iar cele mai bune startup-uri au fost o platformă care ajută organizatorii de evenimente și un startup care vrea să crească productivitatea angajaților.