Pe lângă bani, Techstars oferă și acces la o rețea impresionantă de mentori și conexiunile de care au nevoie antreprenorii aflați la început de drum.

În cei peste 10 ani de activitate, prin Techstars au trecut 1.503 companii, dintre care 90% sunt active sau au fost achizionate. Aceste companii au primit finanțări totale în valoare de peste 5,5 miliarde de dolari și au o valoare de piață de 13,9 miliarde de dolari.

Anul trecut, în cadrul programului de la Londra a participat echipa Planable, startup-ul fiind primul din România care a fost inclus în ediția londoneză a acestuia. ”Ne-a oferit claritate, ne-a deschis multe uși și ne-a învățat cum să construim o companie din nimic”, spunea după experiența Techstars London, Xenia Muntean, cofondator Planable. Pe lângă Planable, și românii de la TPS Engage (fostul The Pole Society) au trecut în acest an în cadrul programului pe care Techstars îl derulează în Dubai.

Și pentru că recent scriam chiar despre programul din Dubai, care ajunge la a doua ediție și a deschis procesul de înscrieri pentru startup-urile doritoare, ne-am gândit să vă prezentăm aproape toate programele Techstars care primesc aplicații pentru edițiile din 2019.

Barclays Accelerator, Powered by Techstars

Este un program pe care acceleratorul în derulează alături de cei de la Barclays, una dintre cele mai cunoscute instituții financiare din lume. Acesta va avea loc în Londra, între 4 februarie și 2 mai 2019, iar înscrierile sunt deschise până pe data de 14 octombrie 2018.

Poți citi un material cu oficialii GEFCO, una dintre cele mai mari companii la nivel internațional din domeniul logisticii și serviciilor destinate lanțurile de aprovizionare, care au intrat într-un parteneriat cu acceleratorul Techstars în luna martie a acestui an.

BSH Future Home Accelerator Powered by Techstars

Programul se va derula la Munchen, între 4 februarie și 7 mai 2019, și se adresează startup-urilor care vor să schimbe viața consumatorilor casnici. Perioada de înscrieri este deschisă până pe data de 14 octombrie 2018.

Techstars Anywhere Accelerator

Este unul dintre cele mai interesante și utile programe de accelerare derulate de Techstars prin prisma faptului că sesiunile de mentorat au loc aproape exclusiv online. Așa că se pot înscrie startup-uri de oriunde și mai ales, startup-uri a căror echipă nu se poate reloca pe durata unui program de accelerare. Techstars Anywhere Accelerator se desfășoară între 4 februarie și 2 mai 2019, iar înscrierile sunt deschise tot până pe 14 octombrie.

Techstars Londra: "Banii din Statele Unite rămân în Statele Unite". Întâlnirea românilor cu britanicii

Techstars Bangalore

Programul din India se adresează startup-urilor inovatoare din diferite domenii, care sunt în diverse stadii ale dezvoltării și care se adresează atât segmentul B2B cât și celui B2C. Acest program începe pe 4 februarie 2019, iar înscrierile se încheie pe 14 octombrie.

Techstars Berlin Accelerator

Acceleratorul din Berlin este ceva mai aproape de noi, așa că l-ați putea lua în considerare. Programul începe pe 18 februarie 2019, iar perioada de înscrieri este deschisă tot până pe 14 octombrie.

Arcadis City of 2030 Accelerator powered by Techstars

Acest program se adresează echipelor care lucrează la tehnologii care ar putea revoluționa segmentul construcțiilor, dar și infrastructura orașelor. Acceleratorul are loc la Amsterdam, între 4 februarie și 2 mai 2019, iar înscrierile sunt deschise până la mijlocul lunii octombrie 2018.

Sfaturile unui managing director al Techstars pentru fondatorii români de startup-uri

Techstars Lisbon

Programul din Lisabona este realizat în parteneriat cu Semapa Next și va demara pe 4 martie 2019. Se adresează startup-urilor care transformă domenii precum cel al transporturilor, travel sau al tehnologiilor industriale. Va demara pe data de 4 martie 2019, iar perioada de înscrieri se va finaliza pe 11 noiembrie 2018.

Techstars Boulder Accelerator

Boulder este locul unde a luat ființă Techstars. Așa că, dacă vreți sp ajungeți prin State, v-ați putea înscrie în cadrul programului de acolo. Acesta demarează pe 4 februarie, se finalizează pe 2 mai 2019, iar înscrierile sunt deschise până pe 14 octombrie 2018.