Este penultimul eveniment Demo Nights până la Startup Spotlight Online, un program și o competiție digitală organizată de echipa How to Web, care se va desfășura pe parcursul a două luni.

Startup-urile mai au numai 2 șanse (pe 3 septembrie și pe 17 septembrie) să intre direct în program și competiția pentru investiția de peste 100.000 de euro pusă în joc în acest an după finalizarea Startup Spotlight Online (din păcate, conferința How to Web 2020 a fost anulată).

Startup-urile care vor pitchui online joi, pe 3 septembrie, sunt:

ServiFy - https://www.servify.ro/

Airlief - https://www.airlief.com/

Re-Collections - https://try.re-collections.com/

Bookups - https://bookups.app/

Pluria - https://www.pluria.co/

Evenimentul are loc online, pe data de 3 septembrie, începând cu ora 18:30. Te poți înscrie aici ca să-l urmărești.

Juriul evenimentului Demo Nights Online // Rising Stars // Bucharest Edition este format din:

Andreea Porojan // Fintech Partnership Manager la Raiffeisen Bank Romania

Cristian Pațachia // Development & Innovation Manager la Orange

Nicoleta Deliu // Communication Manager la BCR

Sorin Sfetcu // SEED Manager la Google Romania

Sergiu Pop // Startup Programs Manager la Microsoft Romania

Mihai Frentiu // Startups Incubator Manager la Tech'n Trade by METRO SYSTEMS Romania

Dragoș Nicolaescu // Investitor la Techangels Romania

Ioana Hasan // Co-Founder & Product Manager al SmartBill Romania

Înainte de sesiunea de pitching de joi seara, care începe la 18:30, vor fi și o serie de online business meetings cu membrii juriului.

Totodată, mâine seară, la Demo Nights invitații sesiunii fireside chat vor fi Neurolabs, un startup care face soluții bazate pe inteligență artificială și care în luna iulie a acestui an a primit o investiție în valoare de 1 milion de euro.

Paul Pop, cofondator și CEO Neurolabs, va vorbi despre parcursul echipei și despre dezvoltarea startup-ului, inclusiv despre ultima lor rundă de investiții.

Evenimentul va fi transmis integral online și pe pagina de Facebook a How to Web.

Startup Spotlight Online 2020 - înscrieri deschise

Competiția Startup Spotlight se transformă în Startup Spotlight Online, un program de suport pentru startup-uri ce durează două luni, și se va încheia cu un eveniment privat, unde cel mai bun startup al programului va câștiga o investiție de peste 100.000 de euro. Valoarea finală a investiției va fi comunicată la sfârșitul lunii septembrie.

Mutarea în mediul online a programului va crește valoarea experienței celor 40 de startup-uri participante, acestea având două luni la dispoziție pentru a organiza întâlniri private cu cei peste 70 de experți și investitori din program.

Echipele care vor face parte din programul Startup Spotlight Online vor putea să-și modeleze produsele și afacerile în discuții cu mentori precum Des Traynor (Intercom), Mădă Seghete (cofondator Branch.io), Marius Tîrcă (cofondator UiPath), vor avea acces la oameni de investiții din fonduri precum Accel, Atomico, Seedcamp, 500 Startups, Credo, Gapminder, TechAngels, Notion Capital, Early Bird Ventures și vor avea căi deschise spre alte programe de accelerare precum Orange Fab, KPMG Startup Grow Pad, BCR-Innovx, Google for Startups, Tech’n’Trade by Metro Systems.

Nu în ultimul rând, vor intra în cursa pentru câștigarea unui premiu de peste 100.000 de euro la finalul Pitch Day, evenimentul care va încheia programul celor 2 luni.

Aplicațiile pentru înscrierea în cadrul Startup Spotlight Online sunt deschise până pe data de 28 septembrie și pot fi făcute accesând acest link.