eMAG desfășoară frecvent campanii de reduceri, dar Revoluția Prețurilor este una dintre cele mai importante. Oferta eMAG promite prețuri tăiate cu până la 60% (cu toate că am găsit produse reduse și cu 90%), iar întreaga gamă este inclusă în campanie.

În rândurile de mai jos, am adunat câteva oferte eMAG foarte bune care ne-au atras atenția. Catalogul întreg de Revoluția Prețurilor este disponibil aici.

Revoluția Prețurilor la eMAG - produse care merită cumpărate la reducere

Un laptop bun pentru gaming, dar cu un preț rezonabil, vine de la Lenovo. Seria Legion de la Lenovo a fost prezentată în cadrul Comic-Con, în primăvară, iar modelul Y520 este mezinul familiei. Este un laptop de gaming de buget, dar cu performanțe foarte bune. Ecranul IPS are rezoluție full HD, iar modelul testat de noi venea cu procesor Intel Core I7-7700HQ, 8GB memorie RAM, placă video GeForce GTX 1050 cu 4GB video RAM și stocare formată din hard disk de 1TB și SSD de 256GB. Îl găsești în mai multe variante și îl poți achiziționa de aici, existând câteva modele cu preț redus de Revoluția Prețurilor.

Pentru cei care caută un telefon mid-range cu baterie mare, adică unul care să nu le golească visteria, recomandarea noastră ar fi pentru Allview X4 Soul Extreme. Smartphone-ul acesta oferă o autonomie mare, mulțumită bateriei de 4.550 mAh, dar și performanțe foarte bune la toate capitolele. Are display full HD, 4GB memorie RAM, dar și o cameră foto dublă. Avantajul său este prețul, iar dacă nu vreii neapărat ceva din segmentul premium, îl poți cumpăra de aici, cu o reducere de 30%.

Am găsit pe lista cu reduceri eMAG un acumulator mai serios, cu 13.000 de miliamperi oră capacitate, ceea ce asigură 4 încărcări complete pentru majoritatea telefoanelor. Forma este alungită și destul de groasă, dar are două mufe de încărcare, ceea ce înseamnă că poți pune două gadgeturi. De asemenea, pentru situațiile când ai nevoie de așa ceva, la capătul bateriei ai o lanternă. Îl poți cumpăra de aici.