Lectură de 3 min

Florin Cașotă & start-up.ro, în finala Best Gaming Tech la Gaming Video Awards

Abonează-te pe  
Gaming Video Awards, competiția care premiază cel mai bun conținut video de gaming pe care streamerii și brandurile îl creează pentru comunitățile lor, și-a stabilit nominalizații ediției din acest an. Florin Cașotă este nominalizat pentru al doilea al consecutiv cu un video la categoria Cel mai bun video de gaming tech.
Florin Cașotă & start-up.ro, în finala Best Gaming Tech la Gaming Video Awards

Abonează-te pe YouTube

Fii primul care vede review-urile și cele mai interesante noutăți din domeniul tehnologiei și inovației.

Vezi în avanpremieră

Cele 204 video-uri de gaming au fost înscrise de 73 de creatori de conținut la 20 categorii de concurs. Câștigătorii Gaming Video Awards 2023 vor fi desemnați în cadrul galei de premiere ce va avea loc pe 22 noiembrie, de la ora 19:00, și va putea fi urmărită online pe www.gamingvideoawards.ro.

Fanii celor mai pupulari streameri de la noi din tară se vor putea întâlni cu aceștia înaintea galei, de la ora 18:00, la Cinema City, în Mega Mall. Într-un spațiu special amenajat, streamerii nominalizați la Gaming Video Awards vor participa la sesiuni de meet & greet cu urmăritorii lor.

Florin Cașotă, Project Manager VideoCorp și editor start-up.ro, a înscris în concurs un video dedicate celui mai nou Samsung Galaxy Z Fold 5, un telefon de gaming sub acoperire. El este printre finaliștii categoriei, alături de Mobilissimo.ro, Fun Tech with Mishy, CipFlixTV și Jaxi.

Poți vedea clipul lui Florin mai jos.

„Un număr mai mare de creatori înscriși. Un număr mai mare de videouri. Gaming Video Awards crește de la an la an, ceea ce demonstrează că acest gen de entertainment este din ce în ce mai popular. Ne bucură și calitatea în creștere a înscrierilor făcute de branduri și agențiile de comunicare. Semn că gamerii sunt un public comercial cheie.”, a precizat Tudor Dăescu, președinte Gaming Video Awards.

Zummy, Zasami, Tudor Butan, Jaxi si Tedereu sunt creatorii de conținut care au obținut cele mai multe nominalizări în cadrul celei de-a patra ediții a Gaming Video Awards. Cei cinci au fost nominalizați la câte 5 categorii, printre care se numără Cel mai bun stream, Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun video de Minecraft și Cel mai bun video de mobile gaming. Bogdan Techeș a obtinut 4 nominalizări la categoriile Role Model of the Year, Cel mai bun video de MOBA, Cel mai bun video de Tactical Shooters și Cel mai bun video Kids Friendly. Theo Zeciu a obținut, de asemenea, 4 nominalizări la categoriile Cel mai bun video de gaming, Cel mai bun stream, Role Model of The Year și Cel mai bun video de sports games.

Comunitatea de gaming l-a votat pe Theo Zeciu drept cel mai popular streamer, în urma a peste 141 de mii de voturi. Topul a fost completat de Spery (16.415 voturi) și LexaMusique (11.822 voturi). Categoria Cel mai popular streamer a fost singura categorie din competiție unde publicul a votat.

La categoriile dedicate brand-urilor și agențiilor de comunicare, se remarcă trei campanii care au obținut câte trei nominalizări fiecare:

  • Grand Job Experience, realizată de Kaufland împreună cu v8 Interactive, o campanie de branding inedită, care a căutat să deschidă un dialog cu Gen Z în mediul virtual, deschizând primul magazin în GTA 5 RealLife și invitând întreaga comunitate de gaming să facă practică în joc pentru diferite poziții.
  • A fair voice for female characters in games, realizată de Vodafone și McCann, campanie care și-a propus să dramatizeze vocile personajelor feminine din jocuri prin creare unei “baze de voci corecte”, adunate de la comunitate.
  • Magnum Celestial Challenge, realizată de Unilever și Nexus Media, care a presupus crearea unei hărți speciale în jocul Minecraft, în care pasionații de gaming și-au putut pune la încercare atât abilitățile de luptă, cât și creativitatea.

Câte două nominalizări au fost înregistrate de următoarele proiecte:

  • Beat the Skunk, campanie realizată de Old Spice și Leo Burnett, s-a adresat și ea reprezentanților Gen Z, prin crearea anti-eroului perfect, un sconcs evadat din lumea jocurilor video, menit să le reamintească gamerilor cât de expuși sunt mirosului neplăcut atunci când neglijează igiena personală în favoarea jocurilor.
  • Fraudy Tales in Minecraft, campanie realizată de ING și Jam Session Agency, și-a propus să informeze adolescenții despre capcanele și pericolele escrocheriilor din spațiul online prin crearea unei lumi personalizate în jocul Minecraft – cadrul ideal pentru provocările construite în jurul mesajelor anti-fraudă.
  • Share your power, realizată de Samsung și Cheil Centrade, o platformă dedicată pentru promovarea egalității de gen în gaming și pentru a inspira femeile care aspiră la o carieră în acest domeniu.

Categoriile care premiază brandurile și agențiile de comunicare includ:

  • Cea mai bună campanie cu conținut de gaming
  • Cea mai bună campanie de comunicare a unui brand prin evenimente speciale de gaming
  • Cea mai bună campanie cu creatori de conținut și Cea mai bună campanie in-game advertising

Lista completă a nominalizărilor poate fi găsită pe www.gamingvideoawards.ro.


Citeste mai departe:
mai multe despre:

Pe aceeasi tema: