HBO Max, platforma de streaming care aduce laolaltă titluri HBO, Warner Bros., DC, Cartoon Network, Max Originals, este acum live în România. HBO Max înlocuiește HBO GO.

HBO Max în România, costuri abonamente

Conturile HBO GO din România vor fi transferate automat pe noua platformă. Abonații direcți vor beneficia de prețul de 3,30 euro/lună, redus cu peste 30% din prețul lunar de 4,99 euro/lună, pe toată durata abonamentului lor.

Clienții noi care se vor abona direct la HBO Max înainte de 31 martie vor beneficia de același preț lunar redus, de 3,30 euro/lună, pe toată durata abonamentului lor.

După 31 martie, pe lângă abonamentul lunar la prețul standard de 4,99 euro/lună, va fi introdus și un abonament anual, disponibil clienților direcți, la prețul de 39,90 euro/an, care va oferi acces pe o perioadă de 12 luni, la prețul de 8 luni. Abonamentele pot fi activate direct pe http://www.hbomax.com.

HBO Max va fi disponibil și prin partenerii autorizați (furnizori de servicii CATV, DTH și IPTV) la tarifele stabilite conform politicilor de preț ale acestora.

HBO Max în România: conținutul de pe platformă

Filme și seriale Max Originals, DC, Warner Bros., Cartoon Network fac parte din oferta de conținut a HBO Max, care este disponibil în România de azi, 8 martie, alături de producții locale originale.

Conținutul HBO Max se adresează tuturor categoriilor de public cu titluri precum Succession, Game of Thrones, Euphoria, Last Week Tonight with John Oliver, Veep, Winning Time: The Rise of the Lakers Dynasty. Titlurile Max Originals care vor fi disponibile pe platformă sunt: Station Eleven, The Sex Lives of College Girls, Hacks, The Girl Before, Made for Love, And Just Like That… și Raised by Wolves. Există, de asemenea, titluri DC din universul supereroilor, precum Zack Snyder's Justice League, seriale CW, precum Naomi sau animații Cartoon Network ca The Amazing World of Gumball sau Teen Titan's Go.

O selecție de titluri Warner Bros. vor fi de asemenea disponibile: Dune, Cry Macho, The Matrix Resurrections, King Richard sau filmele Harry Potter.

Noua platformă HBO Max, disponibilă începând de azi, 8 martie, în România, va oferi abonaților titluri precum Kimi, The Fallout, No Sudden Move și The Many Saints of Newark, dar și producții locale Max Originals, ca Ruxx, On My Way with Irina Rimes, Kamikaze.

De asemenea, pe platformă vor fi disponibile și show-uri de tip reality precum Expecting Amy, Ellen’s Next Great Designer, FBoy Island, Selena + Chef, Zero Waste Chef și, în curând, și primul reality show original românesc produs de Max Originals în Europa, One True Singer.

”În mai puțin de 24 de luni, am dezvoltat un serviciu de streaming scalabil, prezent în 61 de teritorii și continuăm să ne extindem. Prezența internațională va continua să fie o parte importantă a planului nostru de creștere globală din viitor”, a declarat Johannes Larcher, directorul HBO Max International.

Serviciul HBO Max este acum prezent în 61 de teritorii din Europa, America de Nord și America Latină. Expansiunea sa globală continuă în acest an cu lansările din Turcia, Grecia, Islanda, Estonia, Letonia și Lituania. Există, de asemenea, planuri de extindere în continuare în Asia de Sud-Est.

Cele 15 țări în care HBO Max s-a lansat astăzi sunt Bosnia și Herțegovina, Bulgaria, Croația, Republica Cehă, Ungaria, Moldova, Muntenegru, Olanda, Macedonia de Nord, Polonia, Portugalia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.