Pe data de 29 august a avut loc un nou Demo Night organizat de către How to Web, la București, în parteneriat cu TechHub Bucharest. De această dată, a fost vorba despre un eveniment de pitching pentru startup-uri de AI.

Cinci startup-uri au urcat pe scenă la București Demo Night, iar 2 dintre acestea au fost desemnate câștigătoare la categoriile Best Pitch - Endtest și Best Business - VisageCloud. Celelalte startup-uri participante au fost Stockberry, Paid Analytics și KFactory.

Endtest este o platformă care permite utilizatorilo să creeze, să gestioneze și să facă teste automate pentru aplicații web, fără a scrie nicio linie de cod.

Visage Cloud este prima soluție de recunoaștere facială lansată în România și poate fi folosită pe viitor în soluții de supraveghere inteligentă, dar și în marketing și publicitate. Visage Cloud poate recunoaște fețe, comparate cu o bază de date, dintr-o imagine sau un video. Bogdan Bocșe, cofondatorul startup-ului, a fost invitatul start-up.ro la emisiunea Ziua Zero, pe care o puteți urmări aici.

Invitatul special al serii a fost Mike Reiner, cofondator al startup-ului City AI și mentor în cadrul Techstars. Am avut ocazia să vorbim cu el despre aspectele cheie ale abordării mentorilor și investitorilor pentru afacerea ta.

How to Web a lansat astăzi și evenimentul care va avea loc pe 17 septembrie, la Iași, alături de partenerii de la The Grape. Organizatorii How to Web invită startup-urile să-și prezinte ideea de business, să interacționeze cu experți din industrie și alți antreprenori.

Toate startup-urile participante vor primi 2 invitații pentru a participa la Conferința How to Web, pe 19 și 20 noiembrie, iar câștigătorii la categoriile "Best Pitch" și "Best Business" vor fi intra direct în finala competiției Startup Spotlight, din cadrul conferinței.

Startup-urile se pot înscrie până pe 13 septembrie. Evenimentul este deschis și pentru cei care vor să vină doar pentru networking și se pot înscrie aici.

Foto credit: araraadt / Deposit Photo