„În mod clar, îmi pare cel mai amplu festival dedicat transformării digitale din Europa!”, a spus el Salim Ismail, cofondatorul „Singularity University” după ce a consultat agenda amplă a festivalului care aduce la București peste 150 de experți în studiul transformărilor provocate în business si în societate de Internet si de noile tehnnologii.

Organizatorii au publicat azi ultimele detalii și bilete disponibile într-un articol – disponibil în limba engleză, aici - care sintetizează desfășurarea de forțe care se va întâmpla joi si vineri – 13 si 14 iunie – la cinematograful de la Băneasa Shopping City.

Pe scurt, în agendă sunt peste 150 de speakeri de la marile companii din digital si tehnologie, începând cu cele mai mari delegații din partea Google si Facebook din istoria de 8 ani a festivalului, cu 11 teme si linii de conținut variate, de la video gaming, publicitate online si viralitate, până la jurnalism si PR, continuând cu VR/AR si experimente de comunicare, e-commerce, fintect, e-health si multe alte direcții care analizează schimbările radicale prin care trece business-ul, societatea și chiar democrația.

În festival debutează anul acesta si un amplu eveniment paralel dedicat întâlnirii startupurilor cu investitorii: UPGRADE 100 Startups.

Astfel, în a doua zi a festivalului, 14 iunie, vor fi două scene dedicate, cu subiecte legate de creșterea accelerată, despre corporații care caută investiții în startupuri, despre cum să obții finanțare europeană (o scenă separată organizată de Spherik Accelerator) precum si competiții pentru startup-uri – inclusiv Demo Day Techcelerator si un Elevator Pitch cu un mare premiu de 50.000 de euro finanțare din partea fondului GapMinder.

Accesul startupurilor se face fie pe bază de bilet, fie prin înscriere (locuri limitate) pentru bilete subvenționate 100%, aici.

Pe site-ul oficial găsiți disponibile 8 tipuri de bilete, cu prețuri pornind de la doar 75 de euro. 300 de studenți pot ajunge la festival gratuit, prin înscriere la Bursele UPGRADE 100.

În cele două zile ale evenimentului, vor fi prezenți peste 140 de speakeri, experți și autori ai unor lucrări importante din domeniul transformărilor provocate de Internet și de noile tehnologii, într-un amplu festival.

Ediția din acest vine cu un nou format, UPGRADE 100, iar start-up.ro susține competiția de pitching The UPGRADE 100 Floors Elevator, care pune la bătaie un premiu de 50.000 de euro, oferit de fondul de investiții de capital de risc GapMinder Venture Partners.

Festivalul a anunțat agenda celor două zile, aceasta cuprinzând mai multe evenimente în paralel.

Cea de-a doua sesiune din prima zi a evenimentului, UPGRADE Stage 2, propune o agendă de interes pentru orice startup, fiind prezenți investitori care au în conturi sute de milioane de euro din România și Europa, în căutare de companii cu potențial de creștere la nivel global.

Printre cei care vor discuta cele mai importante aspecte investiționale pentru startup-urile din regiune sunt:

 • Dimitris Kalavros-Gousiou - Velocity Partners VC
 • Ondrej Bartos - Credo Ventures
 • Mihai Sfințescu - Abilito Capital
 • Iulian Cîrciumariu - V7 Capital
 • Dragoș Stănescu - O Day Capital
 • Cosmin Ochișor și Dan Mihăescu - GapMinder Venture Partners
 • Mihaly Szalontay - Flashpoint Venture Capital
 • Mălin Ștefănescu - TechAngels România
 • Panagiotis Karampinis - Endeavor Greece
 • Krzysztof Palucki - OTB Ventures
 • Vlad Bușilă - Mozaik

Ziua va fi deschisă la ora 11 cu o dezbatere condusă de Octavian Palade, Events&Content Strategist la start-up.ro, despre oportunitățile de finanțare la orice nivel al dezvoltării.