Aceste evenimente au avut loc la o săptămână după hackathonul din București, unde au fost alese 24 de echipe care vor trece printr-un program de training. Toate echipele calificate în urma hackathoanelor urmează să intre într-o perioadă intensă de training de 10 săptămâni, timp în care se vor întâlni săptămânal cu mentorii lor. Antreprenori și oameni de business de vârf vor împărtăși experiențele lor cu tinerii din cadrul programului, oferindu-le acestora o nouă viziune în explorarea ecosistemului antreprenorial românesc. În plus, tinerii vor beneficia de acces la tehnologii de ultimă generație pentru dezvoltarea produsului, prin intermediul partenerilor programului.

Pe 21 mai, în cadrul Demo Day, finaliștii programului își vor prezenta prototipurile în fața partenerilor, a reprezentanților media și a potențialilor investitori, urmând ca echipele cele mai convingătoare să fie premiate și să beneficieze de sprijinul Innovation Labs și al susținătorilor programului și după încheierea perioadei de mentorat.

Am aflat care sunt echipele câștigătoare ale primei etape din programul Innovation Labs 2018 din fiecare oraș în care se organizează acest program.

Le poți vedea dând click pe butoanele de navigare de mai jos.