Wolves Summit este unul dintre cele mai importante evenimente de tehnologie din CEE și reunește startup-uri, corporații și investitori. 30 de startup-uri au fost selectate pentru a participa la sesiunile de pitching, iar mai multe companii care au trecut prin acceleratorul InnovX-BCR vor avea ocazia să fie printre acestea.

InnovX-BCR a ales 10 alumni din program dintre cei care au fost la Demo Day în 2021, dar și cele mai bune startup-uri din cohorta 2022 pentru a participa la Wolves și pentru a-i expune unor posibile investiții.

Startup-urile din InnovX-BCR care participă la Wolves Summit și trec și printr-un pitch de 60 de secunde alături de Sergiu Manea, CEO al BCR și în fața board-ului Erste.

De asemenea, acestea au fost și pe scena mare a Wolves Summit și vor ține un pitch de 7 minute și vor avea 3 minute de feedback din partea juriului.

Juriul care a jurizat companiile este format din:

Wiktoria Przybylska (Startup Advisor) Gregory Rall (Sr. Manager Innovation & Technology @InvestHK) Alicja Hlibowicka (Relationship Manager @EIF) Angello Burganello (Partner @AI Startup Incubator) Luiza Nowacka (investment Associate CVC @RBL VC) Can Saracoglu (Founding Partner @Seedstars URU Capital) Rainer Filipovic (Senior Account Manager @EBV) Thomas Waldman (Start-Up & Venture Manager @Wuerth Elektronik eiSos Gmbh & Co KG).

La finalul conferinței startup-urile pot primi mai multe premii din partea organizatorilor pentru extindere și dezvoltare.

Vienna Business Agency oferă unui startup așa-numitul Vienna Startup Package, un program de 4 săptămâni prin care fondatorii sunt invitați la Viena pentru a descoperi ecosistemul local și pentru a face legături cu posibili investitori și parteneri de business locali.

De asemenea, un startup selectat de AI Startup Incubator va avea o întâlnire cu un comitet de investiție pentru o sumă de 250.000 de euro.