Zece echipe vor fi primite în cadrul acestui accelerator și vor ajunge să primească până la 120.000 de dolari (în schimbul a 6-10% din companie), în același timp beneficiind de peste 400 de servicii în valoare totală de peste un milion de dolari (acestea sunt puse la dispoziție de către sponsorii și mentorii Techstars, companii din cadrul rețelei, foști alumi). În plus, vor putea lucra din incinta Cedars-Sinai Innovation Space, din Los Angeles, aflat chiar lângă sediul centrului medical.

Înscrierile sunt deschise până pe data de 9 iunie, accesul startup-urilor făcându-se prin completarea acestui formular, iar echipele acceptate în cadrul acceleratorului vor începe cursurile în data de 12 septembrie 2017 (programul are o durată de trei luni).

Techstars mai are câteva programe de accelerare care sunt încă deschise startup-urilor care doresc să beneficieze de mentorat și finanțare. Dacă v-ați propus să intrați într-un accelerator până la finalul acestui an, mai puteți aplica în cadrul Techstars Paris (până pe 18 iunie) - se caută companii cu focus pe inteligență artificială, boți, aplicații B2C, blockchain, cybersecurity -, SAP.iO Foundry (deadline pe 18 iunie) - este deschis startup-urilor B2B, SaaS, axate pe machine learning și inteligență artificială -, METRO Accelerator (termenul limită este 30 iunie) - se caută startup-uri din industria ospitalității -, Barclays (deadline 2 iulie) - pentru startup-uri fintech sau de securitate cibernetică.