iPhone X este un telefon cu adevărat revoluționar, cu un ecran din margine în margine și recunoaștere facială. Display-ul OLED de 5,8 inch are rezoluție Super Retina, adica QHD, ca în toate zvonurile care au fost vehiculate până acum.

Specificații iPhone X

Sub el se află același procesor ca iPhone 8 și 8 Plus, dar vine cu un upgrade. E vorba de un procesor A11 Bionic cu un motor neural care face recunoaștere facială. Recunoașterea facială nu poate fi înșelată cu ajutorul unei fotografii. Va recunoaște fața chiar dacă îți lași barbă, chiar dacă ai ochelari, chiar dacă ai o pălărie. Pe fața ta va fi proiectată o matrice de lumini infraroșii care va fi apoi interpretată.

Funcția se numește FaceID. În partea superioară a ecranului au fost înghesuite o cameră infraroșie, un senzor de proximitate, un microfon, un speaker, o cameră frontală.

Bateria are o autonomie mai mare, teoretică, cu două ore mai mare decât pe iPhone 7. Încărcarea wirelesss prin standard Qi. Apple a creat și o placă de încărcare wireless pe care poți pune iPhone X, iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, Airpods sau Apple Watch Series 3 pentru a le încărca. Placa de încărcare se numește AirPower.

Camera foto de pe iPhone X are 12 megapixeli, diafragmă cu f1,8 și 2,4 pe a doua cameră. Există stabilizare optică a imaginii, zoom mai bun în lumină scăzută și stabilizare video îmbunătățită.

iPhone X va face poze mai bune decât iPhone 8 Plus, dar va avea și un preț pe măsură.

Prețul iPhone X

Telefonul va fi disponibil la precomandă de pe 27 octombrie și va ajunge la primii clienți abia pe 3 noiembrie. iPhone X va avea două versiuni - 64 de GB și 256 de GB. Versiunea de bază va costa 1.000 de dolari, probabil că varianta de 256 de GB va costa 1.200 de dolari.

Iată prețul întregii game iPhone, care va conține iPhone SE, iPhone 6s, iPhone 7, iPhone 8 și iPhone X.