F6S, platforma care ajută startupurile să intre în legătură cu investitorii, cu alți membri ai comunității antreprenoriale de nivel global, cu incubatoare de afaceri sau cu alte companii, caută să angajeze un full-stack PHP developer care să ajute cu scalarea și lansarea de feature-uri noi. Dacă vrei să aplici la acest post, disponibil în secțiunea de joburi a start-up.ro, sau ai nevoie de mai multe detalii, poți da click aici.

Se caută o persoană care știe limbaje de programare precum PHP, MYSQL, HTML 5, CSS 3 și Java Script și care are experiență cu sisteme de versionare precum Git sau SVN. Cel care va primi postul va dezvolta noi produse și funcționalități și va fi responsabil de întregul ciclu de viață al acestora.

Pe lângă un salariu competitiv și un program flexibil, jobul în startupul F6S asigură și vizite regulate la Londra (costurile fiind acoperite de companie) și participarea la team building-uri internaționale.

”F6S este o comunitate unica adresata startupurilor, care faciliteaza de mai bine de 5 ani colaborarea dintre antreprenori, incubatoare de afaceri, investitori si companii pentru a sustine dezvoltarea acestora. Platforma F6S este disponibila la nivel global si a atras interesul antreprenorilor din 171 de tari, a peste 150 de furnizori de servicii, 550 de acceleratoare, evenimente si hackathon-uri.”

Aplică aici pentru jobul din cadrul F6S.