Astfel, la aproape patru ani de la lansarea parteneriatului ce a permis achiziționarea rovinietelor din magazinele partenere PayPoint, cele două companii pun la dispoziția românilor și opțiunea de a plăti taxa de trecere a podului de la Fetești – Cernavodă.

Serviciul este disponibil în cele aproape 11.000 magazine partenere PayPoint din toată țara, de unde șoferii români deja își achiziționează rovinieta. Extinderea parteneriatului dintre PayPoint România și Scala Assistance vine pe fondul succesului înregistrat până acum de plata taxei de drum în magazinele cu semnul galben PayPoint, dar și din dorința celor două companii de a răspunde nevoilor șoferilor români cu și mai multe soluții optime, adaptate stilului lor de viață.

Modalitatea de plată a taxei de pod este la fel de simplă și sigură ca cea a rovinietei: clienţii trebuie doar să se prezinte într-un magazin partener PayPoint și să precizeze detaliile necesare pentru peaj. Vânzătorul introduce datele pe terminal, clientul achită contravaloarea acestuia în numerar și primește la finalul tranzacţiei bonul ce conţine toate detaliile (data plăţii, suma, locaţia, furnizorul, seria peajului etc.).

„ Acum patru ani anunțam posibilitatea achiziției rovinietei din magazinele noastre partenere, o noutate la acea vreme pentru mediul de retail; venim în completarea acestui serviciu cu plata taxei de pod de la Fetești – Cernavodă, solicitată de numeroşi consumatori şi comercianți.” a declarat Mugur Dogariu, Managing Director PayPoint România.

Pe lângă plata pentru contravaloarea rovinietei si a taxei de pod, prin intermediul terminalelor PayPoint mai pot fi plătite şi facturi de utilități (electricitate, gaz, apă, salubritate etc.), servicii de securitate, bilete de avion, facturile emise de operatorii de telefonie, internet şi cablu sau ratele, se poate realiza încărcarea electronică a cartelelor telefonice şi se pot efectua chiar transferuri de bani interne şi internaţionale, în magazinele PayPoint selectate.