iPhone X este un telefon cu un ecran din margine în margine și recunoaștere facială. Display-ul OLED de 5,8 inch are rezoluție Super Retina, adica QHD. Recunoașterea facială nu poate fi înșelată cu ajutorul unei fotografii. Va recunoaște fața chiar dacă îți lași barbă, chiar dacă ai ochelari, chiar dacă ai o pălărie. Pe fața ta va fi proiectată o matrice de lumini infraroșii care va fi apoi interpretată.

Bateria are o autonomie mai mare, teoretică, cu două ore mai mare decât pe iPhone 7. Încărcarea wirelesss prin standard Qi. Apple a creat și o placă de încărcare wireless pe care poți pune iPhone X, iPhone 8 sau iPhone 8 Plus, Airpods sau Apple Watch Series 3 pentru a le încărca. Placa de încărcare se numește AirPower.

Precomandă iPhone X

Quickmobile a listat deja telefoanele în oferta sa și precomenzile pot începe de pe 27 octombrie, telefonul urmând să ajungă în mâinile primilor clienți după două săptămâni.

iPhone X poate fi precomandat cu patru configurații, în funcție de capacitatea de stocare și de culoare. Terminalul poate avea 64 de GB sau 256 de GB, iar la nivel de culoare va sosi în Negru și Argintiu.

Telefoanele cu 64 de GB pot fi precomandate de pe Quickmobile la prețul de 5.300 de lei, în timp ce precomanda iPhone X pentru varianta cu 256 de GB va costa cei mai nerăbdători fani 6.100 de lei. E probabil cel mai scump telefon vândut vreodată în România dintre cele standard, nu cele în ediții limitate sau Vertu.

Precomandă iPhone 8 și iPhone 8 Plus

iPhone 8 și iPhone 8 Plus pot fi numite schimbări incrementale față de iPhone 7. Au procesoare noi, camere îmbunătățite și sunt optimizate pentru iOS 11, ultimul sistem de operare lansat de Apple.

iPhone 8 și iPhone 8 Plus ar fi putut fi numite cu ușurință iPhone 7S și 7S Plus, pentru că asta sunt. Niște versiuni îmbunătățite ale telefoanelor de anul trecut.

Au un procesor Apple A11 cu șase nuclee care vine cu un plus mare de performanță, dar ecranele rămân la fel: 4,7 și 5,5 inch, rezoluție full HD pentru iPhone 8 Plus. Display-ul primește funcția True Tone de la iPad pentru o mai bună reproducere a imaginilor. Telefonul are și realitate augmentată inclusă cu ajutorul procesorului A11 Bionic. Acum există wireless charging pe iPhone 8 și iPhone 8 Plus. Se folosește standardul Qi, disponibil și pe celelalte telefoane de pe piață.

Aici vor fi 12 variante de cumpărare pentru că sunt mai multe culori: Argintiu, Auriu, Negru, iPhone 8 și iPhone 8 Plus au 64 de GB și 256 de GB.

  • iPhone 8 cu 64 de GB costă 3.700 de lei la quickmobile.ro.
  • iPhone 8 cu 256 de GB costă 4.500 de lei.
  • iPhone 8 Plus cu 64 de GB costă 4.200 de lei
  • iPhone 8 Plus cu 256 de GB costă 5.000 de lei.