Revolut, care a ajuns la 16 milioane de utilizatori la nivel mondial, din care peste 1,4 milioane în România, lansează pe piața locală a serviciul său de turism, Sejururi (Stays).

Disponibil deja, din vară, pe mai multe piețe europene, Sejururi le va oferi clienților români, din această lună, posibilitatea de a-și rezerva cazările în țară și străinătate direct din aplicație, prin doar câteva click-uri.

Stays poate fi utilizat fără a plăti vreo altă taxă de rezervare către Revolut.

Un beneficiu suplimentar este acela că orice client va putea economisi până la 10% din tranzacția efectuată prin Stays, în funcție de planul deținut.

La nivelul cheltuielilor cu cazarea realizate în 2019 de către clienții Revolut din România, un utilizator ar putea recupera, în medie, până la 61,7 euro pe an, potrivit statisticilor Revolut.

În prima jumătate a anului, Revolut a realizat un studiu la care au participat 12.000 de clienți din 10 țări și a analizat intențiile de mobilitate ale acestora, până la finalul lui 2021.

În ciuda restricțiilor care mai existau la acel moment și care mai persistă în multe țări, cei mai mulți dintre respondenți și-au exprimat intenția de călători - 72% dintre britanici și spanioli, 84% dintre francezi sau 80% dintre polonezi au declarat că își doresc să reia, până la finalul anului, călătoriile, în special în Europa și mai ales cu ocazia vacanțelor.