Planul românilor este de strânge 56.000 de dolari în timpul campaniei care va rula pe platforma de crowdfunding timp de 60 de zile. Până acum, RideSafe are 13 susținători și a strâns 1.495 de dolari din suma pe care și-a propus-o.

Însă, după cum ne spunea recent Marius Mitroi, unul dintre cofondatorii RideSafe, într-un interviu video, miza acestei campanii de crowdfunding de pe Indiegogo este de a valida produsul la nivel internațional. ”Vrem să mergem mai mult spre țările calde și prin campania de crowdfunding vrem să mergem și să vedem care sunt piețele care răspund cel mai bine, apoi prin campanii de marketing să mergem să targetăm direct acei clienți”, spunea Marius.

RideSafe este un dispozitiv IoT care detectează și trimite alerte în cazul accidentelor moto. Dispozitivul trimite, în timp real, informații critice despre locația și profilul medical al motociclistului în cazul unui accident. Totodată, Ride Safe are grijă de motocicletă și funcționează ca o alarmă inteligentă care trimite notificări atunci când aceasta este mișcată. O altă funcționalitate este aceea de tracking de date pentru înregistrarea performanței motociclistului.

Mai multe detalii despre despre stadiul dezvoltării RideSafe, provocările unui startup care face și producție de hardware, precum și costurile implicate în realizarea unei campanii de crowdfunding pe una dintre cele mai mari platforme internaționale de profil, puteți vedea în video-ul de mai jos. Puteți să-i susțineți pe românii de la RideSafe aici.