Ești un specialist? Listează-te astăzi pe BizTool.ro și noi scriem despre tine pe start-up.ro ca să ajungi mai ușor la clienți.

Business Review organizează pe 21-22 februarie la Cluj-Napoca evenimentul MindChain. Timp de două zile, evenimentul va explora interacțiunea dintre blockchain și AI, precum și modul în care aceasta din urmă amplifică impactul uneia din cele mai revoluționare tehnologii ale prezentului. BizTool.ro, platforma care conectează antreprenorii de orice specialist ar avea nevoie, este unul dintre partenerii evenimentului.

MindChain va aduce alături investitori și profesioniști din domeniul blockchain, startup-uri, studenți, precum și oameni interesați să descopere modul în care aceste noi tehnologii le vor schimba viața de zi cu zi.

Unul dintre invitații de pe scena MindChain este Max Borders, autorul The Social Singularity: A Decentralised Manifesto și fondatorul organizației non-profit Social Evolution Foundation. Borders este unul dintre invitații principali de pe scena MindChain din Cluj-Napoca. Până la keynote-ul său, Borders a povestit despre viitorul tehnologiei, precum și despre provocările generațiilor viitoare, amintind și despre volumul pe care l-a scris.

”În The Social Singularity fac o distincție importantă între inteligența artificială și inteligența colectivă. Toată lumea este îngrijorată de posibilitatea ca roboții să ne ia locurile de muncă, însă foarte puțini se gândesc la faptul că oamenii creează noi modalități de lucru colaborativ. Registrele distributive sunt doar începutul în ceea ce privește modul în care putem să ne îmbunătățim inteligența colectivă”, spune Max Borders.

Potrivit acestuia, tehnologia blockchain este, încă, prea puțin accesibilă la scară largă, însă protocoalele acesteia încep să fie tot mai mult încorporată în codul scris.

În acest context, inteligența artificială devine tot mai utilă. ”Cu cât inteligența artificială și inteligența colectivă se vor alătura mai mult, cu atât vom asista la o fuziune a acestor fenomene. Oamenii vor ajunge să semene cu niște cyborgi din filmele SF, parte dintr-o rețea. Și deși pare înfricoșător, este un viitor mai puțin distopic decât acela în care inteligența artificială prinde viață, preia controlul și decide că nu mai are nevoie de noi”, mai spune Max Borders.

Un interviu pe larg cu Max Borders, care va susține un keynote speech pe scena MindSpace, puteți citi aici.

Ce afli la MindChain?

Timp de două zile, între 21-22 februarie în Cluj-Napoca (Casa de Cultură a Studenților), evenimentul va explora interacțiunea dintre blockchain și AI, precum și modul în care aceasta din urmă amplifică impactul uneia din cele mai revoluționare tehnologii ale prezentului.

Cu o agendă de 30 de paneluri și prezentări, zona expozițională, workshopuri și competiția de pitch “Dragons’Den”, invitați internaționali și jucători cheie din domeniu, evenimentul, organizat cu susținerea Modex, va aduce în discuție cele mai recente cazuri de utilizare pentru blockchain și AI prin la nivelul unui mix complex de industrii, precum comerțul, sectorul financiar-bancar, sectorul imobiliarelor și transport, precum și în sectoare emergente precum arta, divertisment și mass-media.

BizTool.ro, platforma care conectează antreprenorii de orice specialist ar avea nevoie, a oferit invitații la eveniment. Câștigătorii invitațiilor oferite de BizTool.ro, care ne-au recomandat și specialiști pe care să-i listăm în platformă sunt Rudolf Aytay, Septimius Mara și Mircea Boros.

Poți să cumperi biletele pentru evenimentul MindChain de aici.

Ești un specialist? Listează-te astăzi pe BizTool.ro și noi scriem despre tine pe start-up.ro ca să ajungi mai ușor la clienți. În cinci minute ești pe platformă și îți putem aproba profilul, iar apoi să ai acces la o comunitate de antreprenori care caută specialiști.