În prezent, organizațiile întâmpină dificultăți atunci când vine vorba de a crește eficiența operațiunilor și a controla eficient resursele în medii multi-cloud. Într-un context în care 85% dintre ele utilizează până la cinci platforme de cloud, conform estimărilor Deloitte, tehnologia sky computing asigură compatibilitate și interoperabilitate între diferite medii de cloud și infrastructuri.

Platforma Kubeark răspunde direct acestei tendințe, susținând transformarea digitală prin trei arii de servicii principale:

  • Asigură mentenanța și administrarea soluțiilor software fără nici un fel de întreruperi, crescând astfel eficiența și siguranța operațiunilor
  • Simplifică administrarea ciclurilor de viață a software-ului în contextul mai multor infrastructuri, accelerează procesele de lansare de noi produse și servicii și transformă aplicații software existente în soluții eficiente de tip SaaS;
  • Oferă avantaje financiare substanțiale datorită posibilității de a optimiza utilizarea resurselor și gestionarea costurilor, sporind în același timp vizibilitatea și profitabilitatea platformelor cloud.

”Sky computing transformă utilizarea mediilor tehnologice multi-cloud, multi-premise sau a celor care utilizează soluții hibride. Imaginați-vă ce înseamnă să poți accesa cu ușurință cele mai bune resurse oricând și din orice cloud. Kubeark transformă acest lucru în realitate, fiind alături de companii în fiecare etapă a procesului lor de inovație. Platforma noastră le dă acestora posibilitatea să valorifice întregul potențial al stack-ului lor de tehnologie, oferindu-le simplitate și un singur punct de contact de-a lungul procesului de administrare a operațiunilor software”, a declarat Bogdan Nedelcov, CEO și Co-fondator Kubeark.

În plus, odată cu această nouă versiune, Kubeark se integrează perfect și cu cele mai importante marketplace-uri pentru produse de cloud, făcând deci posibilă automatizarea end-to-end a proceselor de listare și tranzacționare pe acestea. Astfel, organizațiile care folosesc platforma Kubeark vor avea acces la noi oportunități de business, dar și la surse noi de venituri.

Kubeark le permite organizațiilor să inoveze și să se dezvolte prin intermediul platformei sale de management all-in-one al operațiunilor software, ce asigură gestionarea aplicațiilor în mai multe cloud-uri și infrastructuri, simplificarea operațiunilor software și o rentabilitate îmbunătățită a tehnologiei.

Kubeark este o platformă deschisă și compatibilă cu toate tipurile de infrastructură, care și-a asumat misiunea de a sprijini întreprinderile să-și rezolve provocările legate de scalabilitate, livrare și managementul ciclului de viață al aplicațiilor. Fondată de alumini UiPath, platforma a atras o finanțare în valoare de 2,8 milioane de dolari într-o rundă de tip pre-seed la începutul lunii februarie a acestui an.