Samsung a prezentat Fold în cadrul unui eveniment organizat la Londra. Din păcate, telefonul nu a ajuns și în spațiul pentru demo, așa că nu am pus mâna pe el.

Samsung Galaxy Fold costă 2.000 de euro și va fi lansat, teoretic, în luna mai. E un dispozitiv scump, dar e o tehnologie nouă.

Spre deosebire de alte proiecte pentru telefoanele pliabile, Fold se pliază spre interior, ecran peste ecran. Telefonul are un ecran mare, de 7,3 inci, atunci când este desfășurat, și unul destul de mic, pe spate.

Ecranul mic are 4,6 inci, iar plierea se realizează cu ajutorul unei balamale poziționate în interiorul telefonului. Spre deosebire de Huawei, Samsung a decis să nu plieze ecranul la exterior.

Citește opinia noastră cu 5 lucruri bune și 5 lucruri rele despre Samsung Galaxy Fold.

Terminalul are un total de șase camere: 3 pe spate, două pe interior și una deasupra ecranului mic. Procesorul este unul Snapdragon 855, capacitatea de stocare de 512 GB, memoria RAM este de 12 GB. Capacitatea bateriei e de 4.380 de miliamperi/oră.

Priviți mai jos primele imagini mai complexe cu acest telefon, venite tot de la Samsung. Suntem curioși să atingem acest telefon, deși nici Huawei nu a permis acest lucru la Mobile World Congress în Barcelona, ci a pus Huawei Mate X în spatele unui ecran de sticlă.