Camera de Comerț a Vienei facilitează colaborarea dintre corporații și startup-uri prin inițiativa "Innovation to Company", care își propune să ajute companiile să implementeze inovații dezvoltate de startup-uri.

Programul a ajuns la ediția a cincea și a lansat înscrierile pentru startup-uri care să creeze produse pentru cinci companii. Sunt așteptați să se înscrie startup-uri deja lansate, echipe din universități, dezvoltatori și alții.

Termenul limită pentru înscrieri este 7 iulie.

Iată care sunt cele cinci companii din program și soluțiile de care au nevoie.

OMV, producătorul și furnizorul de petrol și gaze, caută startup-uri cu produse/ soluții/ tehnologii (hardware și software) în domeniul monitorizării activelor pentru detectarea și predicția anomaliilor în instalații, cum ar fi rafinăriile și conductele.

SIGNA Group, societate europeană de investiții și industrie, cu capital privat, specializată în sectoarele retail, imobiliare și media, este în căutare de startup-uri care lucrează la soluții end-to-end pentru consumatori pentru vânzările digitale de case.

HDI oferă soluții de asigurare pentru afaceri industriale. Compania caută startup-uri cu tehnologii/ servicii/ instrumente pentru extinderea și optimizarea prezenței online.

Grupul Frauenthal Handel este agrosistul lider pentru instalatori, constructori, dezvoltatori imobiliari, arhitecți și municipalități din Austria și are nevoie de soluții în domeniul imprimării 3D (industriale).

Hauptverband der österreichischen Sozialversicherungsträger, asociația principală a instituțiilor austriece de asigurări, este în căutare de startup-uri care o va ajuta să optimizeze experiența pacienților în interacțiunea cu aceasta.