În ultimul an, Alfa Software a înregistrat creșteri semnificative, prin intermediul unor proiecte inovatoare, în special prin lansarea ASiS Ria3, noua platformă de business HTML5, cu o investiție de aproximativ 130.000 de euro.

Astfel, Alfa Software își aduce o contribuție importantă pe piața de software din România, dezvoltând primul și singurul ERP românesc bazat pe tehnologia de ultimă generație Angular. În același timp, pentru Alfa Software, evoluția business-ului s-a realizat și prin definirea unei noi verticale, adoptată prin intermediul industriei de reciclare (Remat): RematHolding Co Bucuresti, Remat Brasov, Hamburger Recycling, Remat MG.

”În fiecare an, dezvoltăm module și aplicații pentru a optimiza constant activitatea clienților noștri. În prezent, cel mai mare procent din veniturile Alfa Software, adică peste 65%, este generat de către clienții din Transilvania. Această cifră demonstrează potențialul de creștere al companiei pe plan local. De asemenea, căutăm să ne extindem operațiunile în București prin încheierea de parteneriate strategice, pentru a fi mai aproape de clienții noștri din zonă ”, a declarat Cristian Gabriel Pavel, director general Alfa Software.

Românii de la Alfa Software lansează platformă de business intelligence în HTML5

Alfa Software, una dintre primele companii românești producătoare de soluții de business ERP, a intrat în al 22-lea an de activitate. Pe termen mediu și lung, obiectivul principal al business-ului clujean este de a consolida poziția pe piața de ERP din România.

Astfel, compania tinde spre a revoluționa felul în care business-urile își gestionează activitatea și spre a dezvolta permanent instrumente inovatoare de digitalizare. În acest sens, unul dintre cele mai importante obiective pe anul în curs este lansarea platformei ASiS BI (Business Inteligence), platformă de grafice smart interactive care susține luarea deciziilor de business în timp real.

În anul 2019, focusul principal al companiei va fi pus pe dezvoltarea verticalelor de business, a produselor din portofoliu, precum și pe investițiile în direcția creșterii și specializării echipelor de programare și implementare din Cluj-Napoca.

Alfa Software este producătorul sistemului integrat ASiS (Alfa Software Integrated System), bazat pe un concept propriu, web based, care funcționează de pe orice dispozitiv mobil (laptop, tabletă, telefon cu IOS sau Android). Soluția ASiS ERP este un sistem informatic special proiectat pentru a oferi suport tuturor sectoarelor de business dintr-o companie, prin standardizarea proceselor decizionale sau de producție.

Românii care te ajută să pui în funcțiune o casă de marcat cu jurnal electronic

Alfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 20 de ani pe piață, cu sediul central în Cluj-Napoca, punct de lucru în Zalău și o rețea de parteneri la nivel național.

Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare.

În prezent, Alfa Software are peste 600 de clienți și dezvoltă sisteme ERP pentru 5 verticale majore de business: producție, servicii, utilități, distribuție și retail, la care s-a adăugat în ultimul an și verticala industriei de reciclare. Printre principalii clienți ai companiei se numără Unicarm, Cramele Recaș, Endava, Arobs, Ortoprofil, Brantner Servicii Ecologice, Brantner Veres, Salubris, Agil, Collini Com (Banat Bun).