”În ultimii ani, antreprenorii români au fost tot mai interesați de utilizarea soluțiilor de facturare și gestiune în cloud. Astfel, faptul că SmartBill preia conducerea ca lider de piață dovedește ca s-a produs o schimbare majoră prin faptul că ceea ce era un trend, acum a devenit normă. În egală măsură, asistăm la evoluția pieței către transparență și colaborare între parteneri, influențată de implementarea sistemului național de facturare electronica e-Factura. Piața softurilor financiar-contabile devine colaborativă, ceea ce va contura o nouă dinamică a relațiilor dintre partenerii de afaceri, precum și între antreprenori, contabili și statul român. Pe termen lung, acest lucru poate să atragă beneficii atât pentru mediul de business, cât și în ceea ce privește evoluția tehnologiilor cu impact în antreprenoriat”, a declarat Radu Hasan, CEO și Cofondator SmartBill.

SmartBill a integrat e-Factura, sistemul național de facturare electronică

Creșterea financiară a permis companiei SmartBill să dezvolte în continuare funcționalități utile mediului de business, rămânând în același timp pregătită pentru toate schimbările legislative.

Astfel, SmartBill a integrat de la 1 iulie 2022 sistemul național de facturare electronica e-Factura, oferind astfel posibilitatea utilizatorilor de a transmite facturile prin e-Factura în SPV printr-un simplu click.

SmartBill este o companie activă pe piața din România de 15 ani. Prin utilizarea platformei antreprenorii au putut să elimine în mod considerabil activitățile care implică munca manuală și au câștigat timp pentru cele esențiale de business.

În prezent, prin intermediul SmartBill se emit lunar peste 4.000.000 de facturi, care anual au, cumulat, o valoare de peste 14 miliarde de euro. Scopul SmartBill este acela de a fi cel mai puternic ecosistem din mediul de business românesc, astfel că pentru 2022 vizează o creștere de cel puțin 30%.

Dezvoltat în 2007 de antreprenorii Radu Hasan, Ioana Hasan și Mircea Căpățînă, SmartBill este în prezent cel mai utilizat program de gestiune și facturare de pe piața din România, cu peste 65.000 de clienți în cloud.