În ziua de azi totul se mișcă extraordinar de repede. Inclusiv datele, veștile, știrile etc. Ca antreprenor, trebuie să fii în permanență conectat la tot ce se întâmplă în jurul tău, pentru a fi sigur că nu îți scapă nicio oportunitate benefică business-ului tău. Lista e alcătuită pe baza celei prezentate de Tech.co, aici.

LinkedIn

Aplicația aferentă rețelei sociale este extrem de utilă și este un mod mult mai productiv de a-ți petrece timpul liber decât statul pe Facebook, de exemplu. Poți să îți faci o bază de date de persoane urmărite, care mai de care. Foarte mulți lideri de companii, CEOs, influenceri au cont de LinkedIn și postează destul de des lucruri interesante din care te poți inspira. Richard Branson, de exemplu, este foarte activ în acest mediu social.

Instagram

Cu paranteza de rigoare, această aplicație poate fi extrem de folositoare, însă asta înseamnă că n-o vei folosi pentru a-ți urmări fostele iubite din liceu sau pentru a vedea ultima poză cu pisici. Dacă ai grijă atunci când îți creezi contul și alegi atent persoanele pe care vrei să le urmărești, Instagram poate deveni o unealtă aproape la fel de puternică precum este LinkedIn. Plus că poți fi la curent mult mai ușor cu clienții tăi, sau cu ce se vorbește despre tine și compania ta.

https://www.youtube.com/watch?v=0UQtiUrLNII

Slack

Poate cea mai utilă aplicație atunci când ești manager și ai mai mulți oameni în subordine. Funcționează extrem de simplu și pune laolaltă toată echipa. Poți transmite mesaje tuturor, în același timp, exact ca pe un chat room, ceea ce face munca împreună mult mai ușoară. Aplicația este similară cu defunctul Yahoo Messenger, însă cu multe adăugiri și creat special pentru partea de business, și are variante pentru toate tipurile de dispozitive, de la telefoane, la laptopuri și tablete.