Noua aplicație Uber a fost construită cu ajutorul șoferilor din întreaga lume, pe baza ideilor și feedback-ului lor, fiind lansată treptat în toate cele peste 65 de țări în care Uber este prezent.

”Aplicația se află chiar în centrul experienței pe care șoferii o au atunci când conduc cu Uber. Era timpul pentru o îmbunătățire. Pentru noi a fost și o ocazie să ne gândim pe termen lung la experiența partenerilor noștri și încotro ne îndreptăm împreună. Ne schimbăm practicile de business. Tocmai de aceea, ne-am asigurat că îmbunătățirile aduse aplicației stau cu adevărat la baza nevoilor șoferilor parteneri și că redefinim aplicația alături de ei”, spune Alexei Stakh, Uber General Manager pentru Europa Centrală și de Est.

Versiunea Beta a aplicației a fost testată cu ajutorul șoferilor parteneri, pe baza experienței lor acumulate în timpul a peste 100.000 de călătorii.

Principalele caracteristici

În partea de sus a ecranului, șoferii pot urmări acum în timp real evoluția câștigurilor. Pot vedea cu ușurință valoarea celei mai recente curse și pot urmări mai ușor cât de aproape sunt de suma pe care și-au propus să o câștige în acea zi.

Noul Status Bar din partea de jos oferă în timp real actualizări privind cererea și oferta din zonele apropiate, zonele din oraș în care este activat tariful dinamic și cum pot ajunge cel mai ușor acolo.

Funcția Notificări îi anunță pe șoferi atunci când au primit feedback de la utilizatori sau când sunt schimbări în politica Uber. Șoferii parteneri au acum posibilitatea de a-și face un profil mai complex. În acest fel, utilizatorii îi pot cunoaște mai bine și pot socializa mai ușor.

”Începutul ca șofer partener Uber poate fi mai dificil - fie că este vorba de prima cursă sau de cea cu numărul 100. Ne propunem ca șofatul să fie mai ușor prin intermediul Ghidului șoferului partener. Acesta va fi valabil începând cu următoarele luni și va cuprinde o serie de informații menite să-i ajute pe parteneri să-și înceapă aventura alături de Uber”, spun reprezentanții Uber România.