Prin acest eveniment, VTEX își propune să împărtășească un set de bune practici și sfaturi pentru profesioniștii din sectorul retail din întreaga lume, pentru a obține rezultate comerciale mai bune în următorul sezon al cumpărăturilor, care se lansează odată cu Black Friday și Cyber Monday.

Gratuit, online și accesibil tuturor profesioniștilor de pe piața de comerț digital, inclusiv celor care nu sunt clienți VTEX încă, evenimentul va avea ca speakeri lideri în comerțul digital și experți ai platformei. În aproximativ o oră, participanții vor putea urmări și interacționa pe parcursul a patru sesiuni care vor cuprinde informații și tendințe extrase din analiza rezultatelor obținute anul trecut. Clienți ai VTEX vor aborda modul în care activitatea poate fi concentrată și cum pot fi stimulate vânzările pe durata Black Friday și Cyber Monday.

Aceștia vor prezenta o abordare pas cu pas a modului în care poate fi pregătită o companie pentru Black Friday, de la planificare până la livrări. La finalul evenimentului, VTEX va dezvălui cum reușește să transmită încredere, stabilitate și securitate pe platformă, alături de sfaturile de specialitate ale echipei sale de experți în comerț.

„Sezonul cumpărăturilor reprezintă un reper important atât pentru clienții noștri, cât și pentru cultura companiei noastre. Black Friday este unul dintre cele mai așteptate evenimente de către întreaga echipă VTEX și suntem deja pregătiți pentru a realiza cea mai bună ediție a celui mai mare eveniment din comerț, alături de clienții noștri. Suntem extrem de mândri că putem facilita dezvoltarea și putem adăuga un plus de valoare clienților noștri și ecosistemului de comerț digital”, afirmă Cristi Movilă, Eastern Europe General Manager & EMEA SVP în cadrul VTEX.

Cei interesați să se pregătească pentru Black Friday se pot înscrie la evenimentul Commerce Journey la acest link. De asemenea, această ediție specială de Black Friday va fi înregistrată și disponibilă ulterior pe canalul de Youtube al companiei VTEX.

Commerce Journey

Data: 14 octombrie

Ora: 19:00

Înscrie-te gratuit la: https://bit.ly/CommerceJourney