Conectare, creștere și scalare - acestea sunt lucrurile pe care antreprenorii încearcă să le facă în fiecare zi. Nu este întotdeauna ușor, dar poate fi posibil datorită tehnologiilor care evoluează.

Dacă ești în căutarea unui curs care să te învețe cum să profiți de tehnologie pentru dezvoltarea companiei tale, poți să te înscrii gratuit la un webinar de 60 de minute, numit "Powerful Technology Creates Meaningful Connections", care va aborda toate aceste subiecte.

Prezentat de Comcast Business și Entrepreneur, acest webinar va detalia modul în care companiile utilizează tehnologia pentru a crea practici mai eficiente și mai simplificate pentru a pune oamenii în centrul atenției. Vei învăța despre cum tehnologia poate ajuta angajații să contribuie cu idei la locul de muncă și să democratizeze procesele și procedurile, ceea ce ar face munca, ideile și colaborările lor mai eficiente.

De asemenea, vei afla despre cum companiile pot să conecteze sistemele și să utilizeze tehnologiile cloud pentru a eficientiza operațiunile, dar și despre cum poate fi utilizată tehnologia de către companii pentru a se conecta cu clienții, având în vedere că aceștia așteaptă să le fie înțelese nevoile personale.

Acest webinar va dezvălui modul în care tehnologia construiește conexiuni mai eficiente și mai semnificative la nivelul întregii companii. Vei învăța cum poți conecta, crește și scala business-ul tău prin folosirea tehnologiilor potrivite.

Webinarul va avea loc joi, 3 mai, între 19:00 - 20:00, ora României. Formularul de înscriere, dar și mai multe detalii despre cei care vor susține webinar-ul, găsești pe site-ul acestuia.

Ar putea să te intereseze, de asemenea, și patru podcast-uri care te vor ajuta să ții pasul cu schimbările din lumea tech.