Situația cauzată de coronavirus a schimbat modul în care ne facem cumpărăturile. Pe măsură ce retailerii offline și-au închis temporar activitatea pentru a reduce deplasările oamenilor, comerțul online înseamnă în momentul de față modalitatea prin care poți achiziționa produsele de care ai nevoie.

Pentru a veni în sprijinul magazinelor online din România, dar și a retailerilor care nu au făcut încă acest pas, VTEX, start-up.ro și wall-street.ro lansează proiectul Commerce School of the Future prin care aducem sfaturi, exemple și modalități prin care poți acționa rapid pentru a te adapta timpurilor.

Primul pas în acest proiect va fi un webinar organizat Marți, la ora 17.00, la care poți participa și trimite întrebări în direct pentru a primi răspunsuri și sfaturi imediate.

Înregistrează-te pentru webinar aici ca să-l urmărești marți la ora 17.00.

Webinar-ul va fi transmis prin aplicația Zoom și transmis în direct pe pagina start-up.ro de la ora 17.00. Pentru întrebări suplimentare pregătite înainte de transmisiune, puteți scrie în formularul de mai jos.

Temele primului webinar Commerce School of the Future

  • Evoluția ecommerce-ului în izolare socială și plină stare de urgență.
  • Modele și învățături din piețele europene precum Italia, Marea Britanie și Spania. Ce categorii sunt în creștere, care scad? Cum s-au adaptat business-urile și ce urmează în România?
  • Exemple concrete de colaborări între concurenți, implementări și adaptări rapide din întreaga lume.
  • Cât va reprezenta online-ul la finalul situației aduse de coronavirus? Înainte vânzările online reprezentau 8%. Cât vor reprezenta acum?
  • Q&A cu antreprenorii locali

De asemenea, puteți să ne scrieți și ce nevoi aveți în perioada aceasta pentru a putea pregăti webinariile următoare. O puteți face tot în formularul de mai jos.