Noile începuturi ale lui Mihai Sfrijan după Candy Crush Saga

Acum un an Mihai Sfrijan era directorul unuia dintre cele mai de succes studiouri de jocuri din România, King, o filială a gigantului suedez care a creat Bubble Witch Saga sau Candy Crush Saga. A luat decizia de a renunța la o poziție călduță, a plecat șase luni în jurul lumii, iar acum, odată ce a revenit și-a deschis un studio nou de jocuri.

Cei care țin site-urile în picioare – Presslabs, de la 0 la jumătate de milion de euro pe an

Poți numi o companie veche de cinci ani startup? Presslabs din Timișoara se consideră o asemenea companie, mai ales datorită mentalițății și dorinței de creștere. Bănățenii au ajuns la o cifră de afaceri de aproape jumătate de milion de euro prin oferirea de servicii de găzduire pentru site-uri care folosesc platforma Wordpress. Aceasta este povestea lui Mile Roșu, unul dintre fondatori.

Rockstar în 2016: gamerul care face milioane de euro

Dragoș Hâncu e la conducerea unei firme de 4,3 milioane de euro, Amber Studio. Jocurile pe calculator au început să-l pasioneze din 1984 și asta a făcut până după facultate. Șansa a făcut să ajungă în industrie, iar astăzi conduce un studio de milioane de dolari din București. Programul e relativ. Înainte de toate, Dragoș rămâne un gamer.

Ioan Iacob – “Nu există viață personală și profesională. Nu poți să le separi”

Ioan Iacob a fondat firma de dezvoltare Qualitance în 2008, împreună cu prietenul său Radu Constantinescu. E unul dintre acei oameni de afaceri care nu fac diferență între viața personală și cea profesională. Orice încercare de a le separa i se pare “schizofrenie”. Am vorbit cu el pentru rubrica “Antreprenor după program” despre secretele vieții de antreprenor.