Românii care vor să facă un adevărat WordPress al Internetului Lucrurilor [Ziua Zero]

DeviceHub este o platformă de Internet of Things care permite fabricilor tradiționale să ia decizii pe baza datelor obținute prin măsurători inteligente. Startup-ul românesc trece într-o nouă etapă și vrea să lanseze un magazin de aplicații pentru Internet of Things. Am vorbit cu fondatorul său, Ionuț Cotoi, la emisiunea de antreprenoriat Ziua Zero.

Tehnologiile viitorului în comerțul din România: eMAG vrea boți și asistenți personali în limba română

Iulian Stanciu și Florin Filote (marketplace director eMAG) au fost invitații noștri la emisiunea Ziua Zero, în care am vorbit de platforma Deschide România, dedicată micilor antreprenori, dar și despre planurile magazinului online în zona tehnologică. Pe viitor, urmează inclusiv un asistent vocal care să înțeleagă limba română.

Cargoroll – toate detaliile despre platforma de licitații pentru transportatorii de mărfuri [Ziua Zero]

Expedițiile rutiere și transporturile cu camionul sunt domenii care funcționează poate la fel ca în trecut – cu hârtia și cu telefonul. Silviu Dorobanțu și Marius Pătru s-au aliat și au lansat la începutul anului Cargoroll, o platformă unde transportatorii de mărfuri și cei care expediază se întâlnesc printr-un serviciu de licitații online. După două săptămâni, platforma are și primele tranzacții. Am vorbit cu ei la Ziua Zero, emisiunea de business din fiecare luni de aici și de pe wall-street.ro.

Ziua Zero – Cum a ajuns Softelligence la 3,5 milioane de euro și de ce a lansat Fintech OS

Teodor Blidăruș a crescut, împreună cu fratele său Adrian, o companie de la zero la 3,5 milioane de euro. A început în servicii, dar nu crede în perspectiva peiorativă asupra acestor cuvinte. Anul acesta a lansat o platformă dedicată serviciilor financiare, Fintech OS, despre care am vorbit la Ziua Zero.

“Suntem într-un iaz în România, dar putem face business bun” – despre cum să crești prin voluntariat și antreprenoriat

La emisiunea despre antreprenoriat “Ziua Zero”, realizată în parteneriat cu wall-street.ro, am avut-o invitată pe Roxana Olaru, o antreprenoare cu o agenție digitală și care se implică în proiecte pentru aducerea românilor din afara țării înapoi acasă, pentru a face afaceri.