Dacă ești în căutarea unor cadouri de 8 martie pentru femeile speciale din viața ta, avem noi câteva sugestii de produse pe care le poți comanda online.

Cadouri de 8 martie - brățări Pandora

Se spune că diamantele sunt cele mai bune prietene ale unei femei, prin urmare, o bijuterie poate fi un cadou potrivit de 8 martie. Ai putea opta pentru o brațară cu talismane, tip Pandora, cu detalii argintii din aliaj/ sticlă. Charm-urile pot fi adăugate sau scoase, în funcție de cum îți dorești să arate brățara. Astfel, ai putea să o personalizezi cu charm-uri care să aibă o semnificație pentru ea sau pentru relația voastră. O poți cumpăra de aici.

Sau poți opta pentru o brățară Pandora simplă, elegantă, cu cristale foarte fine, care se potrivește oricărei ținute. Comandă brățara Pandora de aici.

Portofel pentru dame

Un alt posibil cadou de 8 martie ar putea fi un portofel Fossil. Pliabil, de piele, cu sistem de securitate RFID Emma, porfofelul are sloturi multiple pentru card și multiple compartimente pentru bancnote. Portofelul Fossil este un produs elegant și bine gândit în materie de practicabilitate. Este unul dintre cele mai populare portofele de pe eMAG și îl comanzi de aici.

Cadou de 8 martie - agendă refolosibilă

Știi că una dintre femeile din viața ta este pasionată de agende și ar fi încântată să primească o agendă unică de 8 martie? Atunci Zuriell Notebook poate fi cadoul perfect, întrucât redefinește conceptul de agendă. Un Moleskine de România, agendele Zuriell au un un design minimalist, îmbrăcate în piele naturală, iar partea cea mai bună este că pot fi refolosite. Agenda are rezerve ce vin împreună cu șuruburi și cotor pe care posesoarea le poate arhiva. Cumpără agenda de aici.

Brățară de fitness

Charge 3 este cea mai complexă și completă brățară de fitness de la Fitbit. Brățara inteligentă monitorizează peste 15 tipuri de exerciții și oferă o evidență a numărului de calorii consumate în timpul antrenamentelor și a ritmului cardiac în repaus. Este rezistentă la apă până la 50m. Brățara de fitness este cadoul perfect de 8 martie pentru femei, pentru că poate fi folosită pentru a urmări calendarul ciclului menstrual și pot fi înregistrate direct în aplicație și zilele fertile, printre alte simptome și trenduri comparate în timp. O poți cumpăra de aici.

Apă de Parfum Chanel No. 5

Dacă vrei ca femeile din viața ta să se simtă vedete nu doar de 8 martie, poți opta pentru parfumulul Chanel No. 5, devenit popular datorită celebrităților care l-au purtat, printre care și Marilyn Monroe. Apa de parfum a fost creată de Ernest Beaux în anul 1921 și a devenit un simbol de bun gust, fiind în prezent unul dintre cele mai vândute parfumuri din întreaga lume, datorită calității sale și aromei unice. Îl poți cumpăra de aici.

Pentru mai multă inspirație, vezi și alte sugestii de cadouri pentru ea la alte ocazii speciale:

Cadouri de Ziua Îndrăgostiților pentru ea - gadgeturi la reducere

Cadouri de Dragobete pentru ea: gadgeturi la reducere

1 Martie: Cadouri de Mărțișor pentru ea