Mai multe rapoarte din 2018 arată că investițiile în cripto și blockchain au crescut cu 280%, iar frenezia noii tehnologii a făcut ca aceasta să fie luată în considerare pentru un guvern construit în blockchain, iar organizații globale, precum ONU, vor să rezolve probleme sociale globale folosind blockchain. Așadar, aceasta este tehnologia viitorului și nu ai da greș dacă te-ai califica sau te-ai reprofila ca blockchain developer.

Folosirea tehnologiei blockchain a escaladat rapid, dar încă poți să prinzi valul și să înțelegi modul în care aceasta schimbă lumea digitală. Poți învăța despre noile tehnologii pornind de la câteva cărți care te învață despre blockchain și să continui cu un curs online de blockchain developer.

Blockchain Developer Mastery Bundle este acum redus cu 97% din prețul inițial, la 19 dolari. Adică, poți învăța să devii un expert în domeniu cu mai puțin de 80 de lei.

Pachetul conține opt cursuri online de blockchain și te inițiază în rolul pe care îl are tehnologia blockchain în nebunia criptomonedelor, dar nu se rezumă la asta. Îți va extinde cunoștințele privind modurile în care minarea descentralizată influențează lumea de astăzi, dar și viitorul imediat. Te-am pierdut la blockchain, criptomonede și minare descentralizată? Sau vrei să înveți mai mult decât definiții de bază? Înseamnă că acest curs online de blockchain este pentru tine.

Așadar, un pachet care costa 842 de dolari îl poți cumpăra acum cu doar 19 dolari și îți oferă următoarele cursuri online de blockchain:

  • Starting with Blockchain Technology for Developers
  • Fundamentals of JavaScript
  • Cryptocurrency Investing Master Class
  • Bitcoin Investing Fundamentals
  • Starting with the EOS Blockchain for Developers
  • Building Cryptocurrencies & Smart Contracts
  • Building Cryptocurrencies with JavaScript
  • Intro to the NEM Blockchain for Developers

De asemenea, îți recomandăm să asculți, concomitent, și câteva podcast-uri de blockchain și cripto care te inițiază în domeniu.