Achiziția unei baze de clienți poate fi o sarcină dificilă pentru antreprenori. Printre toate procesele de dezvoltare a produsului, elaborarea planurilor de marketing și punerea în aplicare a strategiilor de vânzare, este ușor să uiți că clienții nu apar din senin. În schimb, trebuie să îți orientezi atenția și efortul spre consumatorii cărora le poți reclama și vinde produsul, urmând ca aceștia să devină clientela ta.

Dacă nu știi de unde ar trebui să pornești ca să îți construiești propria rețea de clienți, poți învață din workshop-ul de business "Book Yourself Solid & Get More Clients With Michael Port". În cele aproape 20 de ore vei învăța nu doar strategii prin care să îți găsești clienți, dar și cum să crești numărul recomandărilor și să îți maximizezi profitul, pentru doar 20 de dolari, cursul fiind redus cu 79%.

Acest curs te va ajuta să câștigi mai mulți clienți indiferent care este ideea ta de afaceri. Vei afla cum să găsești clienții ideali și să înțelegi care sunt nevoile acestora. Vei descoperi cum să fii un expert în vânzări și vei explora metodele prin care poți ajunge la potențiali clienți și parteneri prin recomandare, precum și sfaturi pentru a-ți îmbunătăți site-ul, printre multe alte beneficii.

"Book Yourself Solid & Get More Clients With Michael Port" îți oferă acces pe viață la curs, acces online - prin streaming web și mobil - și offline, precum și acces la conținut suplimentar.