Am pornit la drum vrând să scriem poveștile startup-urilor din România. Ne-am concentrat doar pe companiile de tehnologie, dar ne-am dat seama rapid că ne lipsește abordarea afacerilor interesante din zona offline, cum îi zicem noi. Apoi am realizat că nu e destul să scriem doar poveștile startup-urilor și companiilor, pentru că antreprenorii au nevoie de informație și educație.

Am ajuns să construim proiecte în zona aceasta, iar anul acesta e unul dedicat educației financiare. Conform statisticilor, românii sunt la capătul listei când vine vorba de educație financiară în Europa.

Din acest motiv lansăm seria de articole Dicționarul de Afaceri. De-a lungul anului vom scrie 45 de materiale de educație financiară, de la cele mai simple chestiuni, până la unele care să facă un antreprenor să înțeleagă care sunt obligațiile și responsabilitățile sale.

În următoarele luni vom scrie două articole pe săptămână în această categorie. Te invităm să te abonezi la newsletter-ul nostru pentru a primi la prima oră a dimineții articolul care te poate face un antreprenor mai bun. Nu vom explica doar termenul, pur și simplu, ci vom intra în detalii și vom vorbi inclusiv cu experți și antreprenori pentru a detalia un ghid de bune practici. La finalul anului, vei avea ocazia să descarci articolele organizate într-un ebook.

Materialele pe care le vom scrie vor fi destinate mai multor categorii de antreprenori. Vor fi unele care se vor potrivi unui antreprenor în tehnologie, altele care se vor potrivi unui antreprenor la început de drum fără nicio informație despre cum să facă lucrurile bine, iar altele celor mai experimentați.

Banca Transilvania e un partener de încredere al antreprenorilor români, iar în ultimii ani s-a implicat activ pentru a face educație financiară clienților săi și nu numai. BT Club este Clubul Întreprinzătorilor Români și organizează constant evenimente pentru antreprenori, pe teme diverse, în toată țara. S-au alăturat demersului nostru pentru a vorbi pe limba antreprenorilor de orice vârstă.

Vrem să te ascultăm. Așa am crescut până acum. Așa că ne poți lăsa subiecte și întrebări în formularul de mai jos care va fi disponibil tot anul pentru a afla care sunt dilemele tale și să scriem articole pe baza lor.

â