Ține pasul cu tehnologiile

Deși trăim în era digitală, un raport din 2017 arăta că România este pe ultimul loc în UE în ceea ce privește digitalizarea. Iar dacă aceste date se referă la întreaga populație, trebuie de spus că un studiu realizat de Valoria arată că 61% dintre companii spun că au dificultăți legate de transformarea digitală, iar 39% sunt reticente în ceea ce privește valorificarea acestei tendințe.

Deși multe companii încă nu vor să accepte beneficiile digitalizării, folosirea unui software și a tehnologiei îți poate duce afacerea la un alt nivel în câteva luni. Trebuie doar să profiți de aceste oportunități.

Internetul îți oferă o expunere masivă la un public larg și ai numeroase instrumente pentru asta. Cea mai simplă și mai ieftină soluție este să vorbești cât mai multe despre businessul tău. Poți folosi instrumente precum Wordpress, Hootsuite sau Mailchimp pentru a ajunge la cât mai mulți potențiali clienți. Nu trebuie să fii priceput la toate, este important să profiți de ceea ce te va ajuta în strategia ta de scalare.