Proiectul Food for Thought își propune să servească hrană pentru mințile antreprenorilor și îi aduce în atenție pe cei mai de succes oameni de afaceri din zona de food din România.

În România tinerii deschid în fiecare zi business-uri în zona de Horeca. Încearcă să schimbe lucrurile, să transforme modul în care mâncăm. Fac asta de multe ori fără să se fi întrebat cât de greu le-a fost altora cu mai multă experiență. De asta vrem să te inspirăm.

Ce ar fi vrut să știe înainte să se avânte în acest domeniu? Care sunt momentele grele prin care au trecut și cum au reușit să le depășească? Ce amintiri plăcute au din jurul mesei și care sunt preparatele lor preferate?

Acestea sunt întrebările la care cei șase antreprenori selectați de noi vor răspunde pe parcursul celor șase clipuri video cu totul speciale. Conversațiile mai extinse (adică felul doi + desert) le veți putea citi pe start-up.ro, pentru a vă potoli complet foamea de informații.

Iar dacă toate aceste referințe te-au ținut ca pe jar, te-au fiert la foc mic, ți-au frăgezit nervii și ți-au făcut foame, foodpanda îți rezolvă și pofta de bunătăți culinare.

Intră în aplicația foodpanda și folosește codul FOOD4THOUGHT pentru un discount special. În valoare de 15 lei, voucherul poate fi utilizat la comenzile de minim 30 lei doar la restaurantele care acceptă vouchere și doar în perioada 18.11 - 31.12.2019.

Curios cine este primul antreprenor de pe lista noastră? Încearcă să-i ghicești identitatea urmărind clipul de teasing de mai jos ;)