Anul acesta vor fi nu mai puțin de 9 linii de conținut și 7 scene (1 Main, 4 Focus, 2 VIP), o cantitate uriașă de know-how concentrat în doar două zile lungi, motiv pentru care organizatorii au pregătit un ”ghid de supraviețuire” menit să îi ajute pe participanți să decidă ce li se potrivește cel mai bine.

De asemenea, s-a lansat și aplicația iCEE.fest care le permite participanților să își organizeze cât mai eficient timpul.

Dacă nu aveți timp să analizați în detaliu linkurile de mai sus, iată cum arată programul festivalului, pe scurt:

Ziua 1: joi, 14 iunie

Scena principală, UPGRADE, e dedicată giganților globali si tehnologiilor care schimbă regulile în business și în comunicare.

FOCUS 1 se axeză pe fintech si blockchain, cu o secțiune dedicată Facebook, la finalul zilei.

FOCUS 2 si FOCUS 4 tratează zona e-health (scena 4 mai are si o secțiune specială dedicată industriei de travel), iar FOCUS 3 analizează impactul tehnologiei în democrație și comunicare publică.

Seara primei zile găzduiește concerte cu Arme, Suie Paparude, The Monojacks și spectacolul de standup comedy susținut de actorul si comediantul britanic Jeff Leach, care va asigura buna dispoziție pe tot parcursul zilei.

Ziua 2:vineri, 15 iunie

Scena principală, UPGRADE, e dedicată speakerilor inspiraționali și independenți, în prima parte a zilei.

Urmează o secțiune dedicată Netflix și conținutului video, iar după-amiaza este despre campanii creative spectaculoase, VR/AR, realitate mixtă și alte tehnologii noi de comunicare.

FOCUS 1 este despre conținut digital, știri, jurnalism, dar și despre adtech și metode de monetizare a conținutului de calitate, într-o piață dominate de Google si Facebook.

FOCUS 2 este scena specialistilor în retail și eCommerce iar FOCUS 4 e locul de întânlire al startup-urilor cu antreprenori de succes și fonduri de investiții.

Interactive Central and Eastern Europe Festival - ICEE.fest - se va desfășura la București săptămâna viitoare, pe 14 și 15 iunie.

Elevii și studenții pot primi acces gratuit, prin Bursele iCEE.fest.

Toate detaliile despre categoriile de bilete disponibile, agenda completă și speakeri le găsiți pe site-ul oficial.

Vânzarea online se va sista în curând deci, dacă vă interesează, e bine să decideți azi dacă doriți să participați.