FaceRig este un program pe care, odată ce ți-l instalezi, adaugă o cameră virtuală calculatorului sau laptopului cu Windows și fața ta se transformă în chipul unui personaj care îți preia din expresii. Startup-ul este în căutarea unui Community Manager care să se ocupe, în principal, de chestiunile privind gestionarea relației cu clienții săi, dar și cu stakeholderii (investitori, parteneri).

Un articol complex cu FaceRig găsiți aici, pe start-up.ro

În urma unei perioade de probă, noul Account Manager se va ocupa de menținerea unei relații de lungă durată cu clienții, negociere de contracte și acorduri, gestionarea serviciilor conform așteptărilor clientului și elaborarea de rapoarte, precum și colaboarea cu departamentul de vânzări pentru creșterea oportunităților teritoriale.

Candidații trebuie să fie absolvenți ai unei facultăți de vânzări, comunicare sau domenii conexe și să fie capabili să gestioneze mai multe proiecte simultan, printre alte calificări și abilități necesare relevante.

FaceRig promite că noul angajat va lucra alături de colegi, prieteni și profesioniști excelenți, va avea parte de salariu motivant, bonusuri și alte beneficii extrasalariale, mediu de lucru plăcut și sprijin în dezvoltarea profesională.

Holotech Studios, dezvoltatorul programului de animație în timp real FaceRig, a anunțat la începutul acestui an o investiție de 2 milioane de dolari în urma unei runde Serie A de la SignalFire.

Dacă ești interesat de această oportunitate, poți aplica direct de pe platforma de job-uri lansată de start-up.ro.