DocProcess dezvoltă soluții de digitalizare în cloud pentru eficientizarea proceselor de achiziții, logistică și financiar-contabile. Soluțiile pot fi folosite de companii din retail, DYI, producție, logistică, servicii precum BPO (Business Process Outsourcing) și SSC (Shared Services Centers) dar și de companii de utilități, IT, farma, asigurări și bănci.

DocProcess primește investiție de la Morphosis Capital

Deschiderea biroului de la Brașov, cel de-al treilea birou al companiei, îi va permite acesteia să ajungă mai aproape de clienții din vestul țării, dar și să dezvolte în continuare echipa sa de cercetare și dezvoltare.

Joburi în IT: DocProcess caută programatori, dar și specialiști în vânzări

Biroul de la Brașov va fi în măsură să ofere clienților din regiune același portofoliu de servicii ca și sediul central, din București. Pentru Brașov, compania caută în prezent programatori Java, specialiști vânzări și presales și manager de birou.

”Odată stabilit parteneriatul cu Morphosis Capital – fondul de private equity care a investit recent în afacerea noastră – the sky is the limit” a spus Liviu Apolozan, fondator și CEO al DocProcess. ”Biroul de la Brașov, pe care intenționăm să-l creștem foarte repede, este primul pas dintr-un proces de expansiune care va fi și extensiv, și intensiv. Știm că vestul României are nevoie mare de automatizare, acolo fiind stabilite numeroase companii industriale și nu numai. Operăm într-o industrie în care fiecare zi contează, atât pentru noi cât și pentru clienții noștri, așa încât dezvoltarea noastră va menține cel puțin același ritm.”

Românii de la DocProcess, manager de la Oracle pentru centrul R&D din Franța

DocProcess a fost înființată în 2005 de către antreprenorul Liviu Apolozan, iar acum compania are peste 3.200 de clienți la nivel global și peste 25.000 de utilizatori.

În 2018, DocProcess a deschis primul birou – un centru de cercetare și dezvoltare în tehnologie - în afara României, în Franța, la Grenoble și a anunțat noi planuri de extindere