Infosys deschide un Centru de Securitate Cibernetică în București

Infosys a anunțat deschiderea unui Centru de Securitate Cibernetică în București. Înfiinţarea Centrului reprezintă o extindere a serviciilor furnizate prin intermediul Centrului de Inovație Digitală Infosys, deschis în București în urmă cu câteva luni.

Centrul de Securitate Cibernetică va oferi servicii complete de monitorizare și protecție cibernetică în timp real, 24/7, pentru a sprijini companii europene și globale în demersul lor de transformare digitală. Aceste servicii - ce includ monitorizare, managementul și remedierea problemelor, depistarea ameninţărilor potenţiale, analize de securitate, descoperirea incidentelor și modalităţi adecvate de reacţie - vor fi furnizate de specialişti certificați și cu înaltă calificare în domeniul securității cibernetice. Serviciile oferite respectă în totalitate reglementările naționale specifice.

Infosys își extinde actuala echipă din România prin recrutarea de talente pe plan local și prin investiții în formare avansată atât pentru angajații actuali, cât și pentru cei viitori.

„Pe parcursul transformării lor digitale, companiile trebuie să asigure, în mod constant, un mediu securizat în care clienţii să aibă deplină încredere. Protecția împotriva amenințărilor cibernetice actuale și viitoare este vitală. Fiecare afacere trebuie să fie, încă de la început, un mediu sigur și să aibă o viziune cuprinzătoare asupra potenţialelor amenințări din mediul informaţional, prin monitorizare constantă și management. Centrele noastre de securitate cibernetică ajută companiile să prevină, să detecteze și să răspundă atacurilor cibernetice dintre cele mai elaborate, permițându-le astfel să își conducă afacerile din domeniul digital în deplină siguranță.”, a declarat Vishal Salvi, Chief Information Security Officer & Head of Cyber Security Practice, Infosys.

„La lansarea Centrului de Inovație Digitală din București, în urmă cu câteva luni, ne-am angajat să deschidem un Centru de Securitate Cibernetică pentru a răspunde, în mod corespunzător, aspectelor de securitate ale transformării digitale specifice clienților noștri. Acest Centru se adaugă reţelei globale Infosys și ne dezvoltă capacitatea de a furniza clienților noștri soluții complete de securitate cibernetică. România este un lider consacrat pe piața europeană de talente din domeniul securității cibernetice și este o alegere firească pentru investițiile noastre și pentru dezvoltarea potențialului de cercetare și inovare în domeniul securității cibernetice.”, afirmă Ravi Kumar S., Președintele Infosys.

„Prin lansarea acestui Centru de Securitate Cibernetică, Infosys își arată angajamentul față de investițiile în securitatea informatică. Pe măsură ce atacurile cibernetice devin tot mai frecvente și mai complexe, Infosys se concentrează pe dezvoltarea aptitudinilor și cunoștințelor specialiștilor pentru a combate astfel de atacuri. Prin deschiderea acestui Centru în România, Infosys asigură un nivel de proximitate optim și un sprijin în timp real pentru clienții săi de pe piața europeană.”, declară Martha Vazquez, Senior Research Analyst, IDC.