LG V30 a fost prezentat la IFA și este cel mai bun telefon făcut vreodată de LG, un competitor serios pentru Note 8 și iPhone 8.

LG V30 are un display fără margini cu diagonală de 6 inch, raport de aspect 18:9 și rezoluție QHD. E un display similar cu cel de pe LG G6, dar ceva mai mare. Telefonul e frumos, cu sticlă și metal și e ușor de ținut în mână. Sub carcasă are cel mai puternic procesor de pe piață, adică Snapdragon 835, și 4GB memorie RAM. Camera foto este o premieră pe piață, având o diafragmă cu f/1.6. Asta înseamnă că fotografiile făcute noaptea vor ieși absolut fenomenal. Camera este și dublă, ca la LG G5 și G6, și te lasă să faci poze panoramice.

Bateria este cam micuță totuși, de 3.300 miliamperi, dar telefonul se încarcă rapid, ceea ce e bine.

Găsiți aici mai multe informații despre smartphone-ul celor de la LG.

---

Samsung a profitat de IFA pentru a lansa o serie de electrocasnice smart, dar și un ceas inteligent pentru pasionații de fitness. Se numește Samsung Gear Sport.

Smartwatch-ul Gear Sport vine cu un design plăcut și este dotat cu funcții precum sistemul GPS, aplicaţii de monitorizare a vitezei de mers şi de urmărire a nutriţiei. Vine la pachet și cu antrenamente create special pentru cei care vor să se mențină în formă sau să slăbească și este rezistent la apă și praf.

Gear Sport poate controla alte dispozitive Samsung și se poate comporta ca o telecomandă pentru prezentări PowerPoint sau pentru Gear VR.

Detalii despre lansările Samsung de la Berlin sunt aici și în acest material.

---

Și cei de la Acer au fost prezenți la IFA 2017 și au prezentat laptopuri și PC-uri dotate cu generația a opta de procesoare Intel Core.

Acer Switch 7 Black Edition este cel mai impresionant dintre ele. Switch 7 este un ultrabook convertibil, însemnând că îi poți detașa tastatura și îl poți folosi pe post de tabletă. Este și puternic, având un procesor Intel Core i7 și o placă video dedicată NVidia MX150. Asta este o premieră, pentru că nu mai există ultrabook-uri cu tastaturi detașabile și plăci video dedicate. Acer a reușit acest lucru printr-un sistem de răcire cu lichid. Ecranul cu rezoluție 2256x1504 are o diagonală de 13,5 inch, iar sistemul cântărește 1.15 kilograme cu tastatura detașată.

Switch 7 vine la pachet și cu un stylus, iar prețul va porni de la 2.000 de euro. Destul de mult.

Toate detaliile sunt aici.

---

Review-ul săptămânii a fost pentru smartphone-ul Nokia 6, iar dacă l-ați ratat, îl puteți găsi în link.

Pentru a putea urmari acest video te rugam sa accepti plasarea de cookie-uri de marketing. Accepta toate cookie-urile.